A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
На Lov i Ribolov даваат промо за емисии на телевизијата Nova S бидејќи се од иста компанија. Тоа си видел!
Кога пуштаат промо за емисии на Nova S на другите нивни тв канали тоа е со логото на исто место горе во десен агол да те нафилма дека гледаш Nova S.

3 resivera + net 30/1 brzina neograniceno , kolku e pretplata mesecno , drugar ima isto vakvo i plakja 800 denari , dali go ima ova , koriste li nekoj vakov combo

3 resivera + net 30/1 brzina neograniceno , kolku e pretplata mesecno , drugar ima isto vakvo i plakja 800 denari , dali go ima ova , koriste li nekoj vakov combo

Ова е премногу ефтино што плаќа другарот.Јас за 2 ресивера со интернет 15мб уште од времето на близу плаќам 1190ден.

Ако има оваква понуда кажувај одма каде да потпишам.

Ова е премногу ефтино што плаќа другарот.Јас за 2 ресивера со интернет 15мб уште од времето на близу плаќам 1190ден.

Ако има оваква понуда кажувај одма каде да потпишам.
istoto go vikam i ja odma idam na toa , se mislam ima nekoja greska nesto on

Сигурно ималo некоја понуда само за него за да го задржат ко претплатник. И мене нешто така ми нудеја.

Па добро има Toxik Folk....

Како може Телеком да ги има и Арена и СК каналите а овие дебиливе не можат ?
Толку од овие, сега ќе следи масивно откажување од договорите.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Како може Телеком да ги има и Арена и СК каналите а овие дебиливе не можат ?
Толку од овие, сега ќе следи масивно откажување од договорите.

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Ги воведуваат Арена, ги укинуваат Спорт Клуб. Генијалци. :pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom