A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
На оние 19HD канали само името им е HD. Ако живееш во Лондон, стани претплатник на сателитскиот SKY и ако имаш добар телевизор веднаш ќе разбереш за што ти зборувам :)
Поради тоа што имам Тотал Мк и немам потреба да редам 10 антени.Virgin cable е многу поевтин од СКАЈ а за да земеш интернет треба да имаш БТ линија(која не е беспари и чини £9,4 само закупување линја без број)....Да имам LED LG и знам што ми зборуваш а тие 19 канали се full HD resolution1920×1080

ppv kanlite zgasnaa vo momentov kako sto bese i najaveno da vidime dali ke se vratat ili ke bidat zameneti so drugi...

Неофицијално беше најавено некаде на почетокот на Септември....

Нема веќе ППВ канали.
Нема доволно квалитетни канали (и странски и македонски - ја нема 24 вести!)
Нема македонски преводи.

Дно дна.

Ебате, Едвај чекав месецов да почне, и да видам што филмови ќе има на ППВ програмиве тие ги укинаа, и сеа што ќе стават?

гром да ги мавне

Ќе видиме ли нови филмски канали од Cabletel или не? Ако знае некој нека пише, ппв што ги нема повеќе ги нема него каде е нивната замена???

На кој број може да се пријави дефект кај овие никаквиве 089 011 011 не им работи ???

Има ли некоја од вие програми на cabletel ?
unledwlz.png

Десно ! :)

Единствен проблем на дигиталната тв Кабелтел е што немаат подобри спортски канали се друго е за класа подобро од Телекабел.(мислам на дигиталната тв не на аналогната).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom