Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Има ли некоја од вие програми на cabletel ?
![]()
Десно !![]()
Зарем со цел ум мислиш дека ставаат вакви канали за кои треба да се плати денар?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли некоја од вие програми на cabletel ?
![]()
Десно !![]()
Од кај ти е информацијава? а и ја приметив баш имаат иста реклама со Blizoo со тие минијатурните фигури кој паѓаатСега во текот на месец Ноември можно е и од 1 cabletel ќе се ребрендира во Blizoo со тоа што ќе започнат и со нови HD канали и збогатување на платформата со други канали. Поздрав
Имам пријатели што работат во Cabletel веднаш штом се ребрендираат ќе бидат пуштени нови ресивери со HD поддршка од марката Topfield црни. Се најавуваат и нови филмски канали, можно е и пред нова година а може и после нова година како и HD канали. Се што останува е да почекаме и да видимеОд кај ти е информацијава? а и ја приметив баш имаат иста реклама со Blizoo со тие минијатурните фигури кој паѓаат
Добро е да се ребрендираат,барем ќе им текне и на другите оператори тогаш да се подобрат ,и да стат некој канали поинтересни
Не се баш исти... Има HD канали, има спортски канали, има HBO HD,HBO COMEDY,HBO +1,CINEMAX I CINEMAX 2 зар малце канали има добриКолку што видов на бугарскиот Cabletel.bg (blizoo), каналите кои ги нудат се слични на нашиве. Не очекувам некоја голема промена, но времето ке покаже
http://cabletel.bg/all_channels.html ова е листата на канали кои ја нудат во Бугарија. Ако ги тргнеме бугарските канали, сите останати се слични на моменталните кои ги имаме. Е сеа доброто е што ке има HD канали, али нормално за нив ке се доплаќа. Исто како и за СпортКлуб ако ја донесат.
Не се баш исти... Има HD канали, има спортски канали, има HBO HD,HBO COMEDY,HBO +1,CINEMAX I CINEMAX 2 зар малце канали има добри