A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Момци сега ќе уживаме во спорт. А што ако ви кажам дека ова не е се :D ќе има уште нови канали. На местото на discovery t&l ќе оди TLC. Наскоро ќе има и други нови канали.

Ај објасни што канал е ТЛЦ?

Момци сега ќе уживаме во спорт. А што ако ви кажам дека ова не е се :D ќе има уште нови канали. На местото на discovery t&l ќе оди TLC. Наскоро ќе има и други нови канали.
Што се тиче мене, доста е и ова. Само уште да бувнат и македонски превод на Тринг каналите, одлични се, али се со албански превод :LOL:

http://tlc.discovery.com/

ова место дисковери ?
agEY9.jpg

--- надополнето: 3 мај 2012 во 17:18 ---
А ова skprime го нема ? Даваат утакмици од времето кога англиско првенство беше интересно

Има ли шанси Близу да се прошират и во другите градови?- конкретно Гевгелија, порано додека беа Кејблтел имав слушнато дека планираат да влезат ама ништо не бидна.

Има ли шанси Близу да се прошират и во другите градови?- конкретно Гевгелија, порано додека беа Кејблтел имав слушнато дека планираат да влезат ама ништо не бидна.
Најарно на мејл прашај си ги.

Овие каналиве на кој ресивери се пуштени. Јас имам обичен ресивер и ги нема кај мене.

Овие каналиве на кој ресивери се пуштени. Јас имам обичен ресивер и ги нема кај мене.
Рестартирај го ресиверот,иди на подесувања фабрички ресет или од струја исклучи го.

Конечно. Ваљда клетвите и постојаните напињања на луѓето на ФБ профилот (некои и членови на форумов :D ) успеаа да направат притисок!

Има ли некоја шанса да ги пуштат и на аналогната или тешко

Неам ни јас Спорт Клуб.

Фала богууууу......имале мозок и овие од Близу им текна дека нема ништо за гледање освен турско-индиски глупости.

Кажете како да ја најдам Спорт Клуб?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom