Менструација

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеле.....темава ми е убица. Живеам со две жени дома, понекогаш со 3-4 зависи од тоа колку другарки на сестра ми ќе станат домашен инвертар, и кога ќе почнат да ги прават тие муабети ми иде да отерам се кај што не треба. А еднаш немаше никој кај мене дома, и ссестра ми ме прати да и купам вллошки, и јас пусти срам како што зошто најдов едно мало дете од кај мене од маало, два шамара и у продавница а јас го чекав пред влез(на времето кога живеев у зграда).

ragazza напиша:
Без навреди на сите , ама темава е малце гадна.Искрено мислите дека сакам да знам колку крварите , кој влошки и тампони ги користите и на колку време ги менувате . Малце интима плс :)
Зашо гадна? Де бе, па тоа е нормална работа.:) Плус не ставаме овде слики од искористени влошки побогу... :pos:
Мислам дека нема ништо ниту срамно ниту гадно во темава, особено не за жена, Рагаца.:) На маживе ако не им држи нека не читаат. :pos:

Мене мие гадна самата помисла на туѓа нечиста крв , па влошки и тампони , да не ми беше немаше така да пишувам.
За срамно или слично не мие беше поенот , него читаш и ти излегват слики на користени влошки , па те мава реа ин мајд нормално:)

...bloody hell...yeah...bljaak...:tv:

Мене прв пат ми дојде летово кога завршив 4одд поточно на роденденот..
Станувам сабајле и супрајсс..:)И така едно 3 год се беше во ред ..редовно ми беше и се..ама од лани ептен почна да ми доцни..немав од мај до септемрври..Ама се оправи колку толку..сега ми доцни само неколку недели..или можда 1 месец:toe:Инаку овака кога ке ми дојде некогаш сум ненормална само се смеам..некогаш па само се карам со некого..

ragazza напиша:
Мене мие гадна самата помисла на туѓа нечиста крв , па влошки и тампони , да не ми беше немаше така да пишувам.
За срамно или слично не мие беше поенот , него читаш и ти излегват слики на користени влошки , па те мава реа ин мајд нормално:)

Па шо се тупиш со темава, ако ти е гадна :pos:

Рагаца, кога ќе ти се појават зомби искористените влошки у глава, само речи си they're not real they're not real :icon_lol: :icon_lol:...

точна ми е ко швајцарски саат,еднаш ми каснеше 5 дена, леле колку се нафурав, му кажав на дечко ми, па проработе синдромот татенце, направив тест, беше негативен, и после 3 мачни дена добив...леле, колку одвратно чувство беше тоа чекањето...ама изглеа од стрес ми било, колоквиумска недела беше:)

abe maskive se nemilosrdni koga stanuva zbor za Pms ili koga iame dobieno.se im smeta bas so decko mi se ispokarav imav dobieno i ovoj mi vika ja koga i da te vidam ti imas dobieno.me izvadi od takt.kao nie da sakame na ovie 40 stepeni da nosime uloska megu noze ko da ne ni e dovolno toplo i bez nea

Jas dobiv vo 4 odelenie i od togas gla nemam krenato sekoj mesec neizdrzlivi bolki imam mnogu pati i na infuzija sum bila.
A sega vo posledno vreme zemam baralgin i mi vrvi, ama pak mnogu zeludnikot boli od niv, i ko ke vidis od edno leci na drugo mava.

Моментално имам добиено, и ме чуди што ич не ме боли. Пред месец - два, беше неподносливо, нон-стоп бев со кафтин менструал во рацете.
И многу ми е обилна, и ми трае по 7 дена :( :(

me fakja strasna nerva pred da mi dojde,mi smetaat site,mi se place,dere,vika i toa za bezvrska rab.osven stomakot ne me boli nisto dr(fala bogu),obicno pijam bedoksin tri dena pred da mi dojde i toa mi gi ublazuva pms simptomite.mi trae 5 dena i sum od onie sto imaat epten jak mesecen ciklus(gubam mn krv):pipi:

vo period sum koga slobodno spijam ( na sred mesec) uste malku pa ke se vitkam od bolka, ke se zalam sekoj 5 minuti, ke se karam i so koj treba i so koj netreba i site ke mi bidat krivi za se i za nisto. A baska nekolku dena prethodno ke jadam se zivo sto ke najdam pred mene :toe:

Баш сега ги имам и тоа прв ден,ааааа.....ужасно ме боли стомакот:nerv:Инаку ми трае негде околу 4-5 дена и првите два дена пијам аналгин,бидејќи не се издржува.А последниве два пати,пак,ми доаѓа порано неколку дена,не знам шо се дешава,секогаш сум била точна.:toe:Луда работа...

Мооооореее....едвај ми дојде.
Ми дојде после 50 дена. Ај што ми закасни толку туку и едвај имам сега. Сега чекам. Така ми рекоа. Чекај!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom