Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ја тупите толку за организација ? Излегуваш од дома, одиш до ликовен салон, даваш крв се враќаш дома that's all folks![]()
Страв им е, сакаат да се држат за раче![]()
после давање на крв не би ти препорачал ни кафе ни пивоПостара си и ќе пробам да не те навредам, ама може ли да престанеш да го исправаш на секоја тема? Уште пред три дена муабетот ми беше да се собереме кајганџии и после тоа да одиме на кафе/пиво.
после давање на крв не би ти препорачал ни кафе ни пиво![]()
Постара си и ќе пробам да не те навредам, ама може ли да престанеш да го исправаш на секоја тема? Уште пред три дена муабетот ми беше да се собереме кајганџии и после тоа да одиме на кафе/пиво.
Фала.
Иначе не, овој пат не го исправав, ве драпкав![]()
Овоа е претерано! Значи седам во моментов со отворен прозор и ми смрди на свињи - дома! Дајте да потегнеме некаква иницијатива, не се поднесува!
Абе сега е момент за покренување на оваа иницијатива.....бидејќи ќе му се остави доволно простор на газдите/а чии што фарми шират смрдотии,до пролет да си изнајде решение.(оти реално неможеш никој фармер да го тераш за еден месец да се справи со таа смрдотија,ќе им треба време)
90% од што напиша нема врска. Неколку дечки што ги знам ги осудија на минимум 6 месеци затвор за поседување на ганџа. На двајца од нив татковците им беа високи чиновници во мвр и арм, но ништо не помогна. Сега се веќе испаднати од затвор и се на условно. Можеби тие што ги ослободиле биле малолетни или пак не биле толку заглавени за во затвор или им закачиле по 2-3 години условно, што не е мала работа.Добро бе пичка му материна до каде паднавме значи и после ајде како другпат да ги поддржувам??
Во рок од 6-8 месеци бе фатени на дело 6-3 лица(не исти) кои поседуваа опојни средства количина од 300 ден до..поголема и ЛИЦА на позиција од Советот на општина,од судството и високи лица во АРМ ги ОСЛОБОДУВААТ оти едно/две од дечките било нивно-па каде им е законската обврска??