Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ја тупите толку за организација ? Излегуваш од дома, одиш до ликовен салон, даваш крв се враќаш дома that's all folks

Страв им е, сакаат да се држат за раче
после давање на крв не би ти препорачал ни кафе ни пивоПостара си и ќе пробам да не те навредам, ама може ли да престанеш да го исправаш на секоја тема? Уште пред три дена муабетот ми беше да се собереме кајганџии и после тоа да одиме на кафе/пиво.

после давање на крв не би ти препорачал ни кафе ни пиво
Постара си и ќе пробам да не те навредам, ама може ли да престанеш да го исправаш на секоја тема? Уште пред три дена муабетот ми беше да се собереме кајганџии и после тоа да одиме на кафе/пиво.

Фала.
Иначе не, овој пат не го исправав, ве драпкав

Овоа е претерано! Значи седам во моментов со отворен прозор и ми смрди на свињи - дома! Дајте да потегнеме некаква иницијатива, не се поднесува!
Абе сега е момент за покренување на оваа иницијатива.....бидејќи ќе му се остави доволно простор на газдите/а чии што фарми шират смрдотии,до пролет да си изнајде решение.(оти реално неможеш никој фармер да го тераш за еден месец да се справи со таа смрдотија,ќе им треба време)

90% од што напиша нема врска. Неколку дечки што ги знам ги осудија на минимум 6 месеци затвор за поседување на ганџа. На двајца од нив татковците им беа високи чиновници во мвр и арм, но ништо не помогна. Сега се веќе испаднати од затвор и се на условно. Можеби тие што ги ослободиле биле малолетни или пак не биле толку заглавени за во затвор или им закачиле по 2-3 години условно, што не е мала работа.Добро бе пичка му материна до каде паднавме значи и после ајде како другпат да ги поддржувам??
Во рок од 6-8 месеци бе фатени на дело 6-3 лица(не исти) кои поседуваа опојни средства количина од 300 ден до..поголема и ЛИЦА на позиција од Советот на општина,од судството и високи лица во АРМ ги ОСЛОБОДУВААТ оти едно/две од дечките било нивно-па каде им е законската обврска??
 Не им бери гајле на другите.
 Не им бери гајле на другите.