Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Уф Велес... Го обожавам градот...
Има некој посебен шмек што го нема во другите градови...
И луѓето се ептен ОК.
Имам идено неколку пати на викенд и топ си имам поминувано...:pipi:

Убав град нема што:) .Луѓето ги квалификуваат како најлоши во Македонија,и самите си се квалификуваат како такви(имам право да си кажам зашто сум пола велешанка,а и дечко ми е од таму):toe: ,но стварно има многу спомени и убавини ако знаеш каде да ги најдеш.А и луѓето одма те прифаќаат и те дружат,е сега откако ќе си отидеш што зборат позади грб...подобро да незнаеш:baeh:

Абе убав ни е градот,ама малку е сив...
Ама добро,вистина е дека ако сакаш да најдеш спомени и убавини ако малку се потрудиш...не оти ја сум се потрудил,ама онака сум слушнал од други луге...:pos2:

леле стварно еееј...абе доаѓам еднаш на 3 месеци и секое доаѓање-све нешто ново за педериве...АЛАЛ ДА ВИ Е:)
А не сум била одамна...шо се дешава, вреди да се доаѓа или слабо..???

Да не си заинтересиран за педерите ќе те уклучат на берза преку ред :)
Шала на страна,кој шлапал дека одпосле уговарале?Абе кога ќе ја свртиш главата, не арчат толку време на чекање.
НаJпријателски и софраџиски луѓе:)

Да не си заинтересиран за педерите ќе те уклучат на берза преку ред :)
Шала на страна,кој шлапал дека одпосле уговарале?Абе кога ќе ја свртиш главата, не арчат толку време на чекање.
Напријателски и софраџиски луѓе:)
Прекрасен опис...само не глобализирај,не се сите такви,само некои 90% од велешани...:pos2::pos2::pos2:

Кој има преубаво замаглен парк у зимски период како нашиот а? а?
09.gif
Зафрлен, изолиран, тивок, темен, фиииино "језив" :) мх мммх....

09.gif
Ах,мило ми е што ви се допаднал нашиот дом,госпогице...*трепка*...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

За Велес ме врзуваат многу работи, моменти и тешки спомени кои никогаш нема да ги заборавам. Како град е супер, интересно е, познавам многу од Велес и со сите си имам супер изграден однос. Само спомените ме тераат да не мислам толку на тој град зашто ми доаѓа да заплачам.:nesum:

За Велес ме врзуваат многу работи, моменти и тешки спомени кои никогаш нема да ги заборавам. Како град е супер, интересно е, познавам многу од Велес и со сите си имам супер изграден однос. Само спомените ме тераат да не мислам толку на тој град зашто ми доаѓа да заплачам.:nesum:

Замисли и мене!

Само упс, ја таму живеам!
..:vozbud:

ах, велес... просто неверојатно е колку го сакам овој град... поточно луѓето со кои се познавам од тука... не сакам да правам генерализации, па затоа апстинирам од општо коментирање на масата `велешани`... во неколку наврати бев во велес и носам прекрасни спомени и сеќавања, бев на многу интересни места, ги видов значајните обележја на градот... посебен впечаток ми остави маладински... не знам зошто, но го почувствуав тоа `местенце` како мој дом...

Мислам стварно убав град,али имате ли приметено дека се жибо за јадење се вика снупи?

Ах не не не не!
јас си ја терам пензионерската и одам во Медитеран на жива музика Боб Дилан,нокинг он хевнс дор и Лејла стаф:)и пица,наравно.Ако сакаш,ќе најдеш:vozbud:
Ерик,Ингилиз,скара !*џоук*
Снупи само за палачинките.

Мислам стварно убав град,али имате ли приметено дека се жибо за јадење се вика снупи?

Од сендвичарата снупи треба да ни поделат по некоја маица да ги рекламираме пошто кога нарачувавме по 30-40 сендвичи на една ноќ ни фала не ни велеа:( а плус тоа и бевме гуштерчиња:)

И овде во Тетово го пофалив Златниот Снупи кој на трета капија тивко и претпазливо ни подаваше сендвичи:):)

~*~

09.gif

Еххх ... еххх ... убавини!
Па кога ќе падне снегче ... па така е мирно, спокојно ...
Убав е Велес, не е лош, само треба малку повеќе да се потруди човек да ги пронајде вистинските луѓе во него.

:sklupturce:

Нема што многу да кажувам за Велес,стар град,убав град,таму е роден познатиот писател Кочо Рацин,луѓето се стварно многу добро што живеат во Велес...А инаку и јас живеам во Велес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom