Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Абе шо сте им запнале на питиве раат немаат од вас.Плус рано е за пити зимоска ке правиме муабет,на воа жешко јок пити,живи ненајадени :nenene::nenene:

ја толку време живеам во градов здрав и прав мака неам од ништо сигурно се овоа тешкиве материјали што ме прават така цврст!
инаку да потсетам само како тешките метали влијаеа на штипските граѓани-почнувајки од оние што си ги трујат мажите па ги сечат на делови па се до делот каде штипските таксисти силуваат малолетни девојчиња!

А јас па цело време се чудам зошто у годината едвај еднаш се разболувам. Ама да бе тоа било работата, заборавив од Велес сум јас, бетер од Терминатор сум. Сум се наголтал метали повеќе отколку што вие другиве вода имаат пиено. Сто посто до тоа е работата:jaj:

Абе шо сте им запнале на питиве раат немаат од вас.Плус рано е за пити зимоска ке правиме муабет,на воа жешко јок пити,живи ненајадени :nenene::nenene:

Не се секирај, во Снупи прават пити и да врне и да вее и +40 степени да е :)

Настрана питите,речников е ЗАКОН!

http://tirekovmirece.com/#recnik/а
-нема зборче шо го нема,еве помислете на некој велешки израз,се има на речников :):)
-Во случај да го нема (шо не ми се верува),пријавете го и ќе го вметнат :)

Настрана питите,речников е ЗАКОН!

http://tirekovmirece.com/#recnik/а
-нема зборче шо го нема,еве помислете на некој велешки израз,се има на речников :):)
-Во случај да го нема (шо не ми се верува),пријавете го и ќе го вметнат :)
базент - базен
бацување - бакнување
веднага - веднаш
вишле - виделе
декшаај - извини
диќ - леле

Јак е речникот, нема шо.

Утре на базен ексклузивно на ексклузивниот базенс снупи ЈОВАНА ДИПШИТ!

Демек треа да се гордееме оти иаме различен дијалект од правилниот Македонски?

Демек треа да се гордееме оти иаме различен дијалект од правилниот Македонски?

Нај литературен е нашиот :)
И како што гледам тука повеќето зборови и сами си ги кажувате демек така се зборувало еве на пример прв пат го слушам зборов наместо треба ти си пишал треа или пак наместо имаме си пишал иаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom