Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Родителитe на една 20. год. девојка, тврдат во суд во Тунис дека ќерката им е силувана. Како директен резултат на интимен, еротски разгвор со еден маж по телефон, девојката се губи, почнува да вика и ја губи невиноста, односно и пука хименот.
Замислете ако уште останела бремена типкава![]()
Абе ај таа шо си е глумица е, ама родителиве да се до толку за нигде...![]()
Со минимално поместување на прст можела да ја прекине врската доколку не сака
Ај закана, ајде де, ама психички да ја зашемети?Сходно, ако сум јас адвокатот, би аргументирал дека дечкото и се натурил со помош на техничка справа (телефон), времено психички ја зашеметил и/или и се заканил, а таа, се разбира, бидејќи била беспомошна морала да го слуша.
Се разбирамеMisirkov напиша:Fortune: прстот е на друго место.
Ај закана, ајде де, ама психички да ја зашемети? И закана да е во прашање, кој е тој што слуша толку целиот внесен нешто што не му се допаѓа?
И уште нешто ме интересира. Дали физички е возможно да дојде до пукање на хименот само од голема возбуда?
Ма ајде, нејзе и било убаво, паднала во транс, си напикала нешто и кога видела што направила, е тогаш за да не сум јас виновна ајде ќе обвинам некој друг.
Ова е веќе нешто друго.Сепак, претпоставувам дека дечкото би бил тужен за сексуално злоставување, не за силување.
Па мене некако не ми звучи возможно, затоа и прашав мислејќи дека некој нешто чул или прочитал во врска со ова.Misirkov напиша:Јас мислев ти како женско ќе ни понудиш подлабоко рзмислување за една така можност. Мала е веројатноста да пукне ако има стегање и триење од двете нозе, но кој знае...