Би сакал/а да патувам во...

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би сакал да патувам во Лондон. Би сакал да видам се да не пропуштам ниту еден детал иако знам дека тоа е невозможно (да видам се). Би сакал и да влезам на Stamford Bridge да стапнам на стадионот на кој речиси веќе 2 ипол години никој ги нема поразено Челси накратко би сакал да видам се... но доколку ми се укаже шанса да одам во Куско исто така не би одолеал :wink:

Данска Шведска Норвешка Русија Барбадос Фији Јамајка Домениканска Република Филипини Кина Бразил Мексико Аљаска ЈАР Никарагва Кенија

ПАРИЗ,цела Франција ја обозавам,најубава земја на светот кој што сака нека каже. Ајфеловата кула, да се качам најгоре,со поглед на цел Париз. Али док не соберам пари ништо,едвај собрав за у Охрид летово.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Куба, Јамајка, Хаваи, Њ.Ј, Л.А, Канада и многу други места, нема место каде не би сакал да патувам.

f_moon2bg0722m_cb55083.jpg

:lut:.

Италија-како прва дестинација..Потоа Кина- мој наголем предизвик:vozbud:

што убава тема.....пошо сакам да бидам фоторепотер сакам да патувам на егзотични места покрај долги плажи и да сликам постојано со многу растенија, цвеќиња, бранови, сонце.....да напраам милион убави и вредни репортажи...

Италија-Торино еднаш да ги видам само срцето да ми се исполни исто така и Хаваи би завршиле работа:wink:

Исто како пират... најпрво во торино на деле алпи па на олимпико торино да гледам утакмица Јуве да ми се исполни срцето потоа некаде хаваите,мајами... на плажа...

Хммммммммммммм има премногу места кои сакам да ги посетам еве на пример ДУБАИ.Онака 2 години да седам таму да се изначудам на се и сешто и нормално да има време се да се провери и види, а и сакам да идам на место каде ќе си бидам сам (читај со саканата:wink:) да видам раат од сите што не гушат.

Многу сум прошетала но во Париз не сум била така да следна дестинација најверојатно Париззз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom