Teтоважата повеќе од моден детал

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Да присоберем паре, одма идем у Ск и праем тетоважа. Таман напунив 18 :D

Ајде едно прашање до поупатените. Сакам да си ставам тетоважа на раката (заден дел на трицепс и малку да фаќа и на внатрешниот дел на бицепс), НО поради тоа што се занимавам со бодибилдинг ме интересира дали доколку ја ставам таа тетоважа, подоцна со зголемување на раката би се изгубила формата?

Nemoze da ima deformacija na tetovaza nikakva,moze da ima izmestuvanje na tetovazata na levo ili desno dokolku se raboti za golema razlika na pr. od 55 kg stanal 120 kg

Од денес во СКИН АРТ студио - ФЛУРО ТЕТОВИРАЊЕ
boib.jpg

40552024644bfbf6de30e5.jpg

uvtattoostattoopic7-150x150.jpg

Баш сакам тетоважи и ептен сакам да имам! За мене претставуваат нешто многу повеќе од моден детаљ, треба нешто стварно да ти значи и да ти е блиско до срце за да трајно го ставиш на твоето тело, барем јас така сметам. Веќе знам која ќе ми биде прва и каде и ќе ја ставам само работата е уште да најдам каде и да се иде и да се направи! Се надевам тоа ќе се случи набргу :)

а пошо сум пливач колку време ке треба да паузирам од базен со тетоважата?? и дали знаете клинесто писмо у скин арт за да ми пишете нешто :)

Дефинитивно ќе направам една ваква флуоросцентна на ногата,од прстите до коленото :)

Дефинитивно ќе направам една ваква флуоросцентна на ногата,од прстите до коленото :)

И кој ќе ти ја гледа? :) Поубо земи оние флуоросцентните алки за во дискотеки што ги даваат поевтино ќе пројдеш.

И кој ќе ти ја гледа? :) Поубо земи оние флуоросцентните алки за во дискотеки што ги даваат поевтино ќе пројдеш.

Зарем тетоважата не е за себе си или и тоа стана за „народ“ :)

Апсолутно си во право.... само ипак вложуваш пари ем во тетоважата ем после тоа дома за неонките тие флуросцентните и на крај да очориш од целата та виолетова боја.

45952_102237273170371_100001522950384_14062_1124937_n.jpg

Ми стојат убоо ѕвездите на лактовите? :)

ова е сигурно?? пошо глеам некој демек у базени со хлор такви шо се јавни да не се бањаш викаат по месец дена..??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom