Другари, до кога ќе трпиме суштества со мозок ко брбушка од коза, да не заебаваат и да не ни даваат?
Абе јас сум маж, јас не треба да барам, треба да земам.
Ќе ми се лигави некоја, да си збориме, да се разбираме.
Мори соблекувај тоа гаќите да ти го бапнам, ме здоболе за глупостите кои ги тропаш.
До кога ќе бидеме заложници на добро смислената шема за убивање на машкоста?
Машки сме или што сме ебате, дај да дигнеме глас и да покажеме кур.
До кога ќе се водиме по застарени учебници и глупи теории воведени во комунизмот, дека и жените треба да имаат права како и мажите? Доста со ретроградни идеи.
Сега ако мислите дека е лошо, замислете што ќе биде со влез на Македонија во ЕУ.
Отворете кој било весник од самопрогласените просперитетни земји и што ќе прочитате? Како да се однесуваш со кучката, како да ја доведеш до оргазам, ко такво нешто да постои. Абе машко треба да ја ебе ебе да и покаже што ти е маж, па жената ако сака задоволство треба да си го најде во тие неколку минути одредени од мене.
Еманципацијата на жената ништо убаво нема донесено. Тој процес е почеток на крајот на човештвото. Се помалку среќни луѓе, се повеќе проблеми.
Има сега и случаи без преседан каде девојки се пушатаат на машки.
Симболот на машкост се губи.
Штета што западните општества го институционализираат женското самоволие.
Добро не негирам дека има и позитивни моменти.
Има конкуренција, има можности разни, пичката нема толкава цена ко порано. Курви на секој чекор, девојките даваат пред брак.
Не мора да се даваат на пример десет овци и педесет дукати за жена, сега е многу поефтина. Барем на почеток.
За жените-
Не е убаво да се лажат луѓе. Не е убаво да се извртува вистината.
Кој би имал полза од тоа?
Жените, кои ќе се почувствуваат подобро мислејќи дека и тие се способни за работи од машката сфера?
Не е ли тоа нова форма на деградација на личноста, нешто од тип на давање на поубава коска на куче? Како се согласни воопшто жените на однос базиран врз фалсификати, прогони и манипулации.
Јас да сум женско ќе го сметам за подигрување денешното мислење на западните општества, како и на екс комунистичките земји, дека улогата на жената не треба да биде најмногу во кујна-пазар-купатило-спална насока.
Знаете со самозалажување и слични пласибо ефекти, нема да постигнете ништо. Еден ден ќе се освестите и ќе си речете, абе каде отиде животот? Наместо да имам 8 дечиња кои ќе ги гледам и со кои ќе се радувам, работев како доктор во болница, иако никогаш не сум го сакала тоа, иако знам дека не ме бива за тоа, а единствена причина зошто станав беше притисокот од системот, дека и жените треба да работат. И сега на 50 години, знам дека сум пропуштила многу. Немам ни деца, бидејќи бев премногу себична и мислев само за себе. Немам ништо имам само една лага, еден лажен живот кој го креираа други за мене.
Замислете се девојки, вреди ли да страдате на тој начин?
Од биолошката реалност не се бега, жените се и ќе бидат, прво мајки, второ сопруги, трето добри готвачки.
Тоа ви е во крв, тоа ви е во природа, а против природата не се оди.
За мажите-
Истепај ја жената кога ќе се вратиш од работа. Ти не знаеш зошто, но таа добро си знае. Во жена верба да немаш.