Апел за подобро утре

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Mene samo na kraj ushte edno ne mi e jasno.Neznaev deka na forumov imalo tolku maco-mazishta shto se lupaat u gradi.Samo neznam dali se isti so devojka im,sestra im,majka im.I sum razocarana shto voopshto se nafatija da se stavat pa makar i da bilo delimicno na stranata na Nikola.

Па нели сакате мачо мажишта, или само не рибате?

Доблооооо јас сум пристрасна по машките хахахаххаа

значи зашто ако нешто не ви се свиѓа одма се факате за глуп напад????:pos:

Нели кажав дека има и исклучоци???:uvo:

сега не викам дека нема паметни жени или незнам што секаде има секакви па особено во развиените општества:smir:

само факт е дека во право се машкиве за НЕКОИ работи:smir:

ајде сеа пак напад!

BTW еве и јас како женско не си го бранам полот по секоја цена :):):)

сеа ке се љутите али после ке ви кажам нешто шо па маживе не можат :helou::smir::smir::pos:
ај поз и по рилакс на темава еее :):):pipi:

Многу непотребни смајлиња, многу непотребно чепатење, а никаква поента. Права женцка:))))
Ни јас не си го бранам полот по секоја цена, ама не гледам зашто да се согласувам со овие бесмислените серења. Темава е за тоа дека треба да рибам клозети и да ја надгледувам додека се крчка турлитавата по цел ден, за навечер да се претворам во најсексипилната риба на планетава и да му играм на шипка на чорбаџијата, кој фала Богу претходно ми скршил заб - а јас си знам зашто.

едит: Сусаро - да, сакам да имам заштитник до мене. Тоа го прави физички надмоќен. Никој не ја оспори таа надмоќ на мажите над жените. Јеби га - вас ви дале мускули а мене ми дале пискав глас. Ама тоа не ве прави побистри од мене:)))

Сите функционираат на ист принцип. И мажи и жени. Само треба да знаеш како со нив...

Па нели сакате мачо мажишта, или само не рибате?
Сакаат папучари и лигуши за шетање, а лоши момци за чешање.

Ехеј, и не е толку страшно, исто како онаа поговорката што сакаат мажите - домаќинка во кујна, курва во кревет.

Интересно е како жените немаат чувство за хумор и како се фаќаат за нешто кое е очигледно заебанција, во случајов старата кинеска поговорка спомната на крајот на текстот, пренебрегувајќи ја главната поента.

Одговорите на темиве убаво објаснија неколку работи.
1. Жените се глупи
2. Мажите се глупи и им се лижат на жените со надеж дека овие ќе им дадат, без да размислуваат со своја глава.
3. Има корелација меѓу интелектот на мажите и жените, глупите жени си бараат глупи мажи и си ги добиваат.
4. Гаусовата крива на распределба на интелектот е правилна. Повеќе од 95% луѓе се со просечна и потпросечна интелегенција.
5. Мали се повеќето од оние кои коментирале и има шанса да се поправат во иднина.

Никогаш не би земал за жена некоја со толку ограничена имагинација и толку припросто размислување, демонстрирано наголемо не само на оваа, на повеќето теми.
Секоја чест за неколку жени и неколку мажи, кои што покажаа некое свое јас.
На нив останува пријатна иднина, на останатите останува оговарање, навредување и со тоа исполнување на нивната мизерна мисија на овој свет.
Оние кои беа пола-пола, има шанса да продолжат натаму, или да регресираат. Времето ќе покаже. Но тие се исто во многу лоша положба бидејќи немаат став.

Мене ми е жал што мораше вака да биде, некој да се почувствува на раб, што да подржи, а што не, но со такви дилеми ќе се среќавате секојдневно во животот.
Така да правилно расудувајте, бидете креативни и извадете си го стапот од газот.

И така Никола ни ја предвиди иднината на сите на форумов кои коментирале или не коментирале на темиве. ти ли си следбеник на онаа од Патот на светлината или?! д не наплаќаш за гледање?

3. Има корелација меѓу интелектот на мажите и жените, глупите жени си бараат глупи мажи и си ги добиваат.

Пфффаахахахаа, значи јас сум ептен паметна зашто дечко ми е Менсаш?! Јеј. лол

Пфффаахахахаа, значи јас сум ептен паметна зашто дечко ми е Менсаш?! Јеј. лол
Во многу случаи паметните мажи намерно наоѓаат глупи жени и обратно за полесна манипулација така да оваа теорија нема врска...
:pos::pos:

:pos2: не е така сакаме лигуши и во кревет:smir:
Затоа после регистрирате кориснички имиња како Ocajna :smir:

И така Никола ни ја предвиди иднината на сите на форумов кои коментирале или не коментирале на темиве. ти ли си следбеник на онаа од Патот на светлината или?! д не наплаќаш за гледање?
Коментирај на темата, не го коментирај авторот на темата.

Не сакав да коментирам на темава, од повеке причини, од кои што најголема беше онаа дека со авторот на истата, одамна си разменивме неколку постови, од кои заклучив дека е човек кој си има зацртано некои замисли (или пак си замислува), за жените на форумов да му реплицираат и така тој се смета за моќен.
На човекот кој смета дека жените се најнискиот општестевн слој, без разлика на нивното искуство во животот, образованието, целите, и дека живеат за да раѓаат и да бидат понизни слуги на мажите, случајно му прочитав еден пост....Човекот кој жените ги смета за глупави суштества кои не можат да живеат без ,,водач,, то ест маж, пишал ми недостигаш, каде ли си сега?????? Ах, глуп мажу, како ти е без твојата девојка? Си удри ли сега една контра?
Сфати ли дека мажите не се ништо повеќе од жените, дека светот не е поделен на мажи и жени, дека може да ти биде жал за жена? Кога вие господине јавно се изјаснивте, сфатив (глупава јас може требаше порано да сфатам) дека секој реченица ви е лага.
Се извинувам што го коментирав авторот на темата, а не темата бидејки сметам дека преку овој начин на изразување ке ги побијам сите негови тези, дека она што го пишува не е она што го мисли и чувствува.И самиот е свесен дека барем половината од тоа што го пишал е само од бес, а не е вистина.

Затоа после регистрирате кориснички имиња како Ocajna :smir:
:vozbud: Ок признавам дека Очаен ник регистрирав ама во тој момент нешто бев болна па очајно барав спас и решение за мојот проблем и го решив ама никако не го регистрирав поради мојата очајничка потреба за ,,прав квази мушкарчина" какви што ги има овде за извоз:pos2:

istepaj ja zenata koga ke se vratis od rabota

Другари, до кога ќе трпиме суштества со мозок ко брбушка од коза, да не заебаваат и да не ни даваат?
Абе јас сум маж, јас не треба да барам, треба да земам.
Ќе ми се лигави некоја, да си збориме, да се разбираме.

Мори соблекувај тоа гаќите да ти го бапнам, ме здоболе за глупостите кои ги тропаш.
До кога ќе бидеме заложници на добро смислената шема за убивање на машкоста?
Машки сме или што сме ебате, дај да дигнеме глас и да покажеме кур.

До кога ќе се водиме по застарени учебници и глупи теории воведени во комунизмот, дека и жените треба да имаат права како и мажите? Доста со ретроградни идеи.

Сега ако мислите дека е лошо, замислете што ќе биде со влез на Македонија во ЕУ.

Отворете кој било весник од самопрогласените просперитетни земји и што ќе прочитате? Како да се однесуваш со кучката, како да ја доведеш до оргазам, ко такво нешто да постои. Абе машко треба да ја ебе ебе да и покаже што ти е маж, па жената ако сака задоволство треба да си го најде во тие неколку минути одредени од мене.

Еманципацијата на жената ништо убаво нема донесено. Тој процес е почеток на крајот на човештвото. Се помалку среќни луѓе, се повеќе проблеми.

Има сега и случаи без преседан каде девојки се пушатаат на машки.
Симболот на машкост се губи.
Штета што западните општества го институционализираат женското самоволие.

Добро не негирам дека има и позитивни моменти.
Има конкуренција, има можности разни, пичката нема толкава цена ко порано. Курви на секој чекор, девојките даваат пред брак.

Не мора да се даваат на пример десет овци и педесет дукати за жена, сега е многу поефтина. Барем на почеток.

За жените-

Не е убаво да се лажат луѓе. Не е убаво да се извртува вистината.

Кој би имал полза од тоа?
Жените, кои ќе се почувствуваат подобро мислејќи дека и тие се способни за работи од машката сфера?

Не е ли тоа нова форма на деградација на личноста, нешто од тип на давање на поубава коска на куче? Како се согласни воопшто жените на однос базиран врз фалсификати, прогони и манипулации.

Јас да сум женско ќе го сметам за подигрување денешното мислење на западните општества, како и на екс комунистичките земји, дека улогата на жената не треба да биде најмногу во кујна-пазар-купатило-спална насока.

Знаете со самозалажување и слични пласибо ефекти, нема да постигнете ништо. Еден ден ќе се освестите и ќе си речете, абе каде отиде животот? Наместо да имам 8 дечиња кои ќе ги гледам и со кои ќе се радувам, работев како доктор во болница, иако никогаш не сум го сакала тоа, иако знам дека не ме бива за тоа, а единствена причина зошто станав беше притисокот од системот, дека и жените треба да работат. И сега на 50 години, знам дека сум пропуштила многу. Немам ни деца, бидејќи бев премногу себична и мислев само за себе. Немам ништо имам само една лага, еден лажен живот кој го креираа други за мене.

Замислете се девојки, вреди ли да страдате на тој начин?

Од биолошката реалност не се бега, жените се и ќе бидат, прво мајки, второ сопруги, трето добри готвачки.

Тоа ви е во крв, тоа ви е во природа, а против природата не се оди.

За мажите-

Истепај ја жената кога ќе се вратиш од работа. Ти не знаеш зошто, но таа добро си знае. Во жена верба да немаш.

koga ke ja zemes zenata udri i samar.koga taa ke prasa zosto?ti ke i reces:OVA E ZA NISTO,A TEK AKO NAPRAVIS NESTO.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom