18 ГОДИНИ УМС ВМРО ДПМНЕ!

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
За разлика од другите партии ние имаме Унија на Млади Сили кои 18 години успешно се борат за Македонските интереси.УМС се формираше на 4 Мај 1991 година.Нека ни е честита годишнината!!!:smir:
NEKA NI E CESTIT RODENDENOT IDNINATA NA MAKEDONIJA E VO

UMS-VMRO-DPMNE.
bravo decki samo napred !!!!!!!!!!!!!!!
makedonija da ni bide vecna.:helou::helou::helou:

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
:pos2::pos2::pos2:

Страшна работа... Ве читам и не ми се веруе у каков филм сте влезени,вакви овци немаше ни у комунизмот..

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
На 31ви овој месец во универзална сала ќе се одржи годишното собрание на УМС со почеток во 19:00 ч :costumed2:costumed2

Едвај чекам :vozbud::oeoeoe:

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3

Страшна работа... Ве читам и не ми се веруе у каков филм сте влезени,вакви овци немаше ни у комунизмот..
UH BOGAT RECNIK NEMA STO BRAVO DA TI E :tapp:
OD TOALET PAPIR DRUGA KNIGA NEMASH ZEMENO VO RAKA.:nesum::toe:

На 31ви овој месец во универзална сала ќе се одржи годишното собрание на УМС со почеток во 19:00 ч :costumed2:costumed2

Едвај чекам :vozbud::oeoeoe:
NE SMEE TAKVO NESHTO DA SE PROPUSHTI.:helou::helou::helou:

Член од
26 март 2009
Мислења
49
Поени од реакции
1

Вакви волци кој ја изедоја Македонија никогаш нема да дојдат на власт:eek:lee::eek:lee:

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3

vo grshka si se ushte ima ovci ama vo sdsm sega ima povece od vremeto na SKM.:nesum::tapp::nesum::pos2::pos2::pos2:

Вакви волци кој ја изедоја Македонија никогаш нема да дојдат на власт:eek:lee::eek:lee:
OVIE KOMUNJARIVE EBIVETRI NE SE VOLCI TUKU OVCI OD STADOTO NA ISNIFARIS DJEMAILI.
GO CEKAA COBANOT B-CRVENKOVSKI.:toe::helou::helou:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ВМРО и Македонија немаат една заедничка точка со депебенеото за кое што... `навиваш` :)
:toe:
ти најде да зборуваш за Македонија
па ти освен со дното немаш друга заедничка точка, а да и со антимакедонизам и србизам

и ај нека е честито полнолетство на УМС ВМРО ДПМНЕ

K

KomitaMKD

Гостин
Ајде честито годишнина на УМС на Вмро дпмне, иако имате многу отскокнато од причинита и целта за нејзиното формирање:smir:

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
UH BOGAT RECNIK NEMA STO BRAVO DA TI E :tapp:
OD TOALET PAPIR DRUGA KNIGA NEMASH ZEMENO VO RAKA.
vo grshka si se ushte ima ovci ama vo sdsm sega ima povece od vremeto na SKM.:nesum::tapp::nesum::pos2::pos2::pos2:

OVIE KOMUNJARIVE EBIVETRI NE SE VOLCI TUKU OVCI OD STADOTO NA ISNIFARIS DJEMAILI.
GO CEKAA COBANOT B-CRVENKOVSKI.:toe::helou::helou:

Ај сега прочитај се што си напишал,погледни се во огледало и кажи дека не си овца..

Вакви волци кој ја изедоја Македонија никогаш нема да дојдат на власт
Каква Македонија,какво јадење бе братучед...цццццц...Ве уништуваат по воа партииве...

Kajgana Shop

На врв Bottom