Nisto ko taka sekako nemame trener neka si dojdi Milano kaj nasMilano ja pusti. Zosto ekspresno kidnaa od sk bez da si gi baraat parite za slednata sezona iako imaa dogovori. Ajde tolku na ovaa tema bidna sega.

Milanoooo Ckembarooooo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nisto ko taka sekako nemame trener neka si dojdi Milano kaj nasMilano ja pusti. Zosto ekspresno kidnaa od sk bez da si gi baraat parite za slednata sezona iako imaa dogovori. Ajde tolku na ovaa tema bidna sega.
Nisto ko taka sekako nemame trener neka si dojdi Milano kaj nas
Milanoooo Ckembarooooo![]()
Во ред ама што би добил или толку знае или среќата не беше на наша странаEdnostavno Milano bese klucot. Mnogu nelogicno vodenje na utakmica
Plus kakvi greški praveše tipot dur beše na teren, ne beše realno za gledanje.Прегледај го приврзокот 451124
59 минута, со гол Вардар има реми што значи титула. Срдановиќ ја погодува стативата.
Aко беше наместенa и ако навистина сакаше да промаши, ќе ја закачеше топката над голот, а не да ризикува долу десно.
Но, оставам простор дека можеби дел од стручниот штаб имал вмешано прсти.
Од Столе не се слушна ниту збор на ниеден тајмаут, цело време мртов ладен на клупата, иако обично е активен, дели совети и ги мотивира играчите.
Играњето на Танкоски исто така отвора многу прашалници, особено на халф во одбрана, каде што го пробиваа како што сакаа.
Nie budali sme sto zborime za ova, taka si izmislivme deka e mestenka. Ne deka imame info.Никогаш не сум поддржувал теории на заговор без да ја знам позадината.
Чиста местенка. Да не ставам скриншоти од колеги битолчани што ми пишуваа на месинџер ден пред утакмица. Има болни луѓе по темиве, ќе ги злоупотребат разговорите. Луѓе што врска немаат од ракомет, што не им значи ништо, знаеја дека работата е наредена. Сите беа спремни за славје уште од претходно во Битола. На наш собир, постари членови кои имаат контакти со Чкембоси викаа дека ќе изгубиме точно со два разлика.
Следи им го наративот на нивните фан страни. Сите имаа кренато раце, караа, плукаа по Фитиљот, од гомно подоле го правеа дека на куп финалето ги вреѓаше сите соиграчи. И одеднаш, преку ноќ сите станаа убедени во титулата. Лаганица, ќе славиме во Скопје, ово оно.
И се тоа без Абутовиќ
Така полумртви лагано го тепаат Алкалоид на гости и после ја вртат кај нас од -5. Сосема случајно цело второ полувреме играме со македонска постава, со Танкосен 30 минути во напад и одбрана. Сто странски бекови, сите на клупа во решавачки моменти. Жутиот не може да истрча контра. И секако главниот, Јагуриновски од мвп на финале, до послаб од Мишевски, без никаков жар за борба. Гогов цело полувремее 0 одбрани. Па со Металург кога се кршеше резултат, ако губевме ќе се задавеа, 5 саати ќе траеше утакмицата. Сега ни бунење, ни ништо, ќутенката до крај.
Јас очекував барем еден да си признае од нив, особено од ГоранАма ајде, ќе се правиме наудрени.
Вечерта пред утакмица, цела екипа беа на Македонија-Белгија, до 11 вечерта гледаа фудбал на стадион, цела екипа насмеани. Баш карантински пред решавачка утакмица за титула. Изгледа им помогнало за подобрување атмосфера
По мене, нашите многу изгубија со ова меѓу фановите. Мислам дека многумина нема да им опростат. Нека изгубеа 100 разлика, ама во фер натпревар. Мислам дека тука се крие и тајната во губењето на Столе.