Фан клуб - РК Вардар

За вториов е пробано, има контакт и желба ама треба чудо за да го пуштат, парите и оштетата не се проблем…
Донекаде разбирливо. Сакале да признаеме или не, Кирца одлично се снаоѓа на тренерската позиција. Очекував да паднат бајаги после повредата на Марко, ама продолжија да играат одлично. Алкалоид е тим каде што ќе добиваат шанса помладите играчи и ќе бидат под палка на Кирца (безразлика што не се сложувам со проекти тим-репрезентација и што на некој начин ги условува играчите да играат во Алкалоид).
Муабетот ми е дека негов евентуален премин на оваа возраст во Вардар ќе значи можна стагнација, дека тешко би добивал шанса каква што би ја добивал кај Кире. Не знам кон која позиција ќе се насочи, дали кон лев бек или среден како брат му. Како и да е, очекувам наредна година да биде топ во Алкалоид и ние треба да дадеме се' од себе да го собереме од понаредна сезона. Се надевам дека тогаш ќе имаме со што да го привлечеме, односно подобар тим, играње во ЛШ, подобар тренер итн.

Галец уште од сега може да ни биде прв голман, ама имам чувство дека никогаш не би потпишал за Вардар :D
Останатите се просечни играчи (нормално, Марко не го бројам).

Мислам дека не требаше да му се даде отказ на Милано, иако заради него ја изгубивме утакмицата со гнасите битолски, сметам дека со новиве играчи ќе бевме 3 пати појаки плус со него како тренер.

Мислам дека не требаше да му се даде отказ на Милано, иако заради него ја изгубивме утакмицата со гнасите битолски, сметам дека со новиве играчи ќе бевме 3 пати појаки плус со него како тренер.
Во право си но од друга страна ќе беше преголем товар за него и при најмал неуспех ќе го пратевме по ѓаволите.Искрено и јас сакав да остане но кога ќе изгубиш добиен меч газдата не простува.

Вардар и да освоеше немаше да има право за учество во л.ш, т.с немаше да ни дадат вајлд карта ќе бевме извисени, ЕХФ не заборава.

Kaj ste be gazinja sho e sho kjutite ve nema da cestitate uste titula. Do lani drugi ni gi nosea titulite sega ste ja poklonile sho ne ke procita coek a vratete samo nekolku strani ponazad na 24/25 April i procitajte istite vie sho pisite :pos:
Nema da ve provociram i da vi klam slika tuka Fitiljot kaj sho ja kreva na sred prazna Jane iako vie istoto bi go naprajle kaj nas ama ako ova e najslatkata titula dosega :kezec:
Zelena era e uste vo moda :cujte::D

Вардар и да освоеше немаше да има право за учество во л.ш, т.с немаше да ни дадат вајлд карта ќе бевме извисени, ЕХФ не заборава.
Не се согласувам но и доколку беше така пак ќе игравме ЛЕ.

Kaj ste be gazinja sho e sho kjutite ve nema da cestitate uste titula. Do lani drugi ni gi nosea titulite sega ste ja poklonile sho ne ke procita coek a vratete samo nekolku strani ponazad na 24/25 April i procitajte istite vie sho pisite :pos:
Nema da ve provociram i da vi klam slika tuka Fitiljot kaj sho ja kreva na sred prazna Jane iako vie istoto bi go naprajle kaj nas ama ako ova e najslatkata titula dosega :kezec:
Што да ви честитаме бе, вие не заслужувате ништо, бетер од Шииптарите сте. Како неандерталци сте заедно со тој шупакот од капитен.

Вардар честиташе на Еурофарм за титулата и достоинствено без збор го призна поразот и покажа величина што не може да се каже за вас.Вашиот самобендисан капитен и во исто време и капитен на репрезентација го покажа највугарното и најнеспортско однесување што зборува колку сте мали и во победата.Не гледам причина зошто ние би ви честитале па вие не бевте на теренот а многу силни на тастатура.

А шо е форава со Столе? Го шутнаа и него или ќе остане у стручен штаб?

Forumot se vrati, navistina se vrati!
Автоматски споено мислење:

Додека не беше активен форумов се издешаваа некои важни ствари за наш Вардар, кои немавме прилика да ги искоментираме. По поразот во последното коло кој не кошташе титула логичен потез беше отказот за Милано, но сосема неочекувано Чупко се врати во Вардар и тоа на позиција главен тренер. Помалку изненадувачки со оглед на тоа дека Чупиќ е на почетокот на својата тренерска кариера. Искрено мене ме радува враќањето во клубот на секој еден член од шампионската генерација, бидејќи тој мајдсет и таа енергија е незаменлива. Истото се виде и со враќањето на Вуко, кој да не беше немаше ни да се бориме до крај за титула. На Чупко треба да му се остави време да работи, да видиме каков пристап има како тренер, па потоа ќе ја коментираме неговата работа. Едно е сигурно а тоа е дека имаме појак тим за разлика од минатата сезона и се очекуваат позитивни работи. Само малце ме копка ситуацијата со Столе, односно да не се има наљутено нешто бидејќи не е поставен за прв тренер. Би било фантастично да продолжи на клупа со Чупиќ, по мене неверојатна енергија имаат двајцата во пакет. Плус да споменеме дека како тренер на голмани е ангажирам Марио Келентриќ, кој е жива легенда на хрватскиот ракомет и еден од нивната златна генерација. Верувам дека многу ќе помогне во перформансите на нашите голмани. Се на се, се очекува можеби најинтересната сезона во Мак ракометот. Никогаш немало толку тимови со изразени високи амбиции. Уште да успеат да ја подигнат лигата визуелно, да ја направат поатрактивна на поле маркетинг, ќе биде стварно многу интересно за пратење.

Последно уредено:
Не се согласувам но и доколку беше така пак ќе игравме ЛЕ.

Вардар честиташе на Еурофарм за титулата и достоинствено без збор го призна поразот и покажа величина што не може да се каже за вас.Вашиот самобендисан капитен и во исто време и капитен на репрезентација го покажа највугарното и најнеспортско однесување што зборува колку сте мали и во победата.Не гледам причина зошто ние би ви честитале па вие не бевте на теренот а многу силни на тастатура.
Samo vie nemoj da zborate za nesportsko odnesuvanje na igraci i nekultura te molam

Овој проблем го имав и од претходно, пред да се случи надоградувањето. Не ја гледам во темата Ракомет, и не ја гледам во моите надгледувани теми. Кога ќе се пријавам со друг профил го немам овој проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom