- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 14
jas toj natprevar go pamtam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А памтите ли 1-1 каа изиграме со Вардар, Антонио Тасев каа промаши пенал за победа на крајот.
ne togas bev u sk(tamu ziveev)А а памитиш ли последната година у прва лига ка играеше ТИквеш со Вардар у Кавадарци на еден дожд туа ка ги тепаме 1-0 ноа србинчето Радивојевич ка му дади гол од мртов агол тоа беше хаос на стадионот оно истура а стадионот полн до даска и ка го дади голот ка збесна публика еј времиња беа тоа.:salut:
ne togas bev u sk(tamu ziveev)
iskreno ne veruvamEj времиња беа тоа даа а се шо остана ништо само чи Илето домаќинот остана и никој друг ај се билким Бунгурот ќе ги поуправемалку па па да се вратат кај што беа.
iskreno ne veruvam
PA NA PP PISI MI STO SE SPREMAAбе твое е тоа дали ќе веруваш или не јас верувам пошто имам слушнато некои работи што се спремат што не се за на форум но сепак надежта последна умира сепак ни остануе да се надеваме на најдоброто.
PA NA PP PISI MI STO SE SPREMA
a golman za begniste da ne bil blazo ruski????![]()
LELE SO BEGNISTE SME TEPALE AJDEEEEEEEEEEE ODIME U LIGA PRVAKAЛеа ќе извините даа ќе ви останев должен за резултатот вчера Тиквеш Национал-Бегниште 5-3 за стрлци незнам уште ама ако дознаам ќе ви пишам.А кадетите победија во Гевгелија со Кожув 3-2,а Младинците тепале 2-1 исклучително добар викенд за Тиквеш ја ка викам це вратат ви не верујте :pos2: