С
Сатори
Гостин
сите имаме некој сон уште од мали...некоја желба која се стремиме да ја оствариме....правиме се што е возможно да се оствари,се радуваме и на најмалиот успех....гледате како вашиот сон(да станете глумец/глумица,пеач/пеачка...балерина,фудбалер....да запознаете некого....)полека почнува да се реализира....и наеднаш се се руши...секоја илузија...секоја надеж паѓа во вода...сто ни останува тогаш...
дали сте се нашле во ситуација да ви се сруши целиот свет???како сте продолжиле...што понатака....?
или можеби ова ви се случило на љубовен план?
ајде искуства...
Сечиј живот се руши и се изградува повторно врз основа на тие сонови, тоа е она што не прави посилни и способни да преживееме.Моите сонови секој ден се рушат и се сонуваат одново, моментално сум во ситуација да се откажам од кариерата за која што буквално сонував за сметка на подобра матријална состојба неколку години покасно.
Но тоа е она што ни се случува, тоа е животот, додека љубовните „сонувања“ ми завршија некаде во шесто-седмо одделение, љубовта секогаш ми била многу повеќе реалност која што можам да ја доживеам и градам, него сон кој што треба да го сонувам и да очекувам дека еден ден ќе се оствари.
:plet: