Ваши кражби :)

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Пред неколку недели украдивме пепељара од кафич... На едно другарче му се допадна многу и го викнавме келнерот го прашавме дали може да ја украдеме. А келнерот еден мрднат, ни вика брат ако не ве видат газдите и масата и столовите земете ги :D

еднаш со брачеда ми кога бев прво одделение негде украдовме 3 мастики...само за да видиме како е...и ептен ме гризеше совеста,му кажав и на мајка ми. и од тогаш ништо:icon_mrgr:

Мастика кога имав 10-11 години.Прочитав во едно интервју, не знам кој беше имаше кажано дека украл само мастика еднаш во животот и ме инспирира и јас да пробам.За жал мастиката беше стара и едвај се џвакаше.........
Среќа не си прочитал интервју од некој затвореник што ограбил банка :D

Во Уса летово си крадевме стално со другар ми од магацинот кај што работевме.Не за друго да има што да се јаде:P

Последно шо сум крадел е селотејп од други плакати за да ги залепам нашите... не за друго, далеку беше продавницата а итно ни беше :D

Крадам женцка невиност и срца!
Како Робин Худ.
Одземам од оние кои ја имаат (проверувам тричетири пати минимум) и потоа ги споделувам со оние кои немаат :)

Дали најдени пари се сметаат за кражба??Како и да е пред некој недела дена си најдов 100 денара на улица си се навалив без никој да ме види и си ги зедов,јбг ако не јас тогаш некој друг ќе ги собереше.

Пред неколку недели украдивме пепељара од кафич... На едно другарче му се допадна многу и го викнавме келнерот го прашавме дали може да ја украдеме. А келнерот еден мрднат, ни вика брат ако не ве видат газдите и масата и столовите земете ги :D
хахаххах дали може да ја украдеме хахаххаха зверој :pos:

Ко мала често си поткраднував во продавница гумени бомбони, лудував по нив :icon_lol: Али еден ден мама ме начека со кесенцето Харибо и ме праша од кај ми се, а јас пошо не знам да лажам морав да и кажам од кај сум ги земала.Таков срам ме фати, кога ме однесе во продавницата кај чичкото за да му кажам и за да се извинам, што за малку ќе се подмочкав:icon_lol:
Сега на овие години, ми се дешава да си џапнам по некоја чаша од дискотека или кригла, што ми дојде тоа, не бирам:icon_lol:

Ко мала често си поткраднував во продавница гумени бомбони, лудував по нив :icon_lol: Али еден ден мама ме начека со кесенцето Харибо и ме праша од кај ми се, а јас пошо не знам да лажам морав да и кажам од кај сум ги земала.Таков срам ме фати, кога ме однесе во продавницата кај чичкото за да му кажам и за да се извинам, што за малку ќе се подмочкав:icon_lol:
Сега на овие години, ми се дешава да си џапнам по некоја чаша од дискотека или кригла, што ми дојде тоа, не бирам:icon_lol:

:pos::pos::pos::pos: Крадец кој краде а незнае да лаже одма го фаќаат :sneaky: научи малце да подлажнуваш инаку :D ќе биде многу занимливо :pos:

:pos::pos::pos::pos: Крадец кој краде а незнае да лаже одма го фаќаат :sneaky: научи малце да подлажнуваш инаку :D ќе биде многу занимливо :pos:
Сега сум каде-каде испраксирана за лажење у веза такви ствари:icon_lol: За криглата ништо не сум кажала дома, си ја чувам на сејф плејс, мама примети дека има 6 чаши + во креденец, ама не и текнало да праша:icon_lol:

Сега сум каде-каде испраксирана за лажење у веза такви ствари:icon_lol: За криглата ништо не сум кажала дома, си ја чувам на сејф плејс, мама примети дека има 6 чаши + во креденец, ама не и текнало да праша:icon_lol:

:pos::pos::pos::pos: Кригла зошто пак ова жити се? или од многу пиење па ти биле убава :sneaky:?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom