Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Е спомени спомени, дур студирав во Скопје, секој 2-ри ден јадев во 7-ца. Сега скоро секое идење во Скопје наминувам тука на јадење.

еднаш имам јадено таму..не заради цената, ама некако одбивен ми е мирисот што излегува од неа.последниот пат кога јадев цела вечер не можев да спијам, очигледно не бев навикната толку мрсно да јадам навечер:pos: а за мајонезот, не можам да коментирам затоа што не јадам мајонез:pov:

Од кога го оскапеа на 100 и нагоре немам купено, за тие пари има многу подобар избор на некои места со различни сосови, салати и сл. Последно време неколку пати имам купено од местото до Жан Мари кај што прават лесковачки, има избор мала, средна и голема, како и голем избор на сосови.

Еден hint за седмица, кажете им да ви стават салата, обично имаат марула, ако не им кажете не ставаат ништо од салати, покварени створења.

Јас сум од Тетово и кога одам во Скопје кога имам прилика одма во 7 и јадам многу ми се вкусни !! :vozbud:

О... Седмица...

Тие компирчиња, тој кечап, тој мајонез, па со буковец одозгора... Убедливо најдобрата брза храна во градот! Порано јадев по цел хамбургер, сега или го делам со некој, или земам комбиниран зошто ме прејадува ептен... Инаку, тоа со цената што ја покачуваат цело време стварно и мене ме нервира ама што кога им се може? Не им се намалува гужвата, кога и да влезам има ред до врата!

Факт дека се најбоље !!

строго чикен јадам од 7ца. хамбургеро не ми се сфиѓа (за што многумина ме праат будала). и да, само со кечап.

наградно прашање? кое е најдебелото куче в градо ?

Јадев често во седмица додека не ги качија цените над 100ден,
сега не одам да јадам не се нормални :nesvest:.

наградно прашање? кое е најдебелото куче в градо ?
Црното или Жутото? :)
Тоа жутото еднаш бегаше од парче хамбургер кое пробавме да му го дадеме...:pos:

Нејќело да си јаде член на семејството.. :pos:

Тоа беа муабетите што ги вртевме кога јадевме таму како друштво.. "зашто ги чуваат кучињава под клупа", "зашто плескавицата од 7мица е поинаква" - месо од домашно производство.. ах, времиња :)

Па нормално дека цените ќе рипаат кога зејтинот дојде 100 денари, цените на лебот, јајцата и многу други основни продукти рипнаа, зошто би продавале со иста цена? Каде би бил есапот?

па од толку хамбургери изедени во неговите 5 кучешки (35 наши) и јас би отишол да дремам и тоа во некој рибен ресторан

Супер е ама сепак не јадам често. Не ми е најубаво од таму поубава брза храна има во други сендвичари(не ви кажувам кои :ojea: ).
Скапо е.

Зеро не биди пеер4е кажи во кои ! поз4е

Па нормално дека цените ќе рипаат кога зејтинот дојде 100 денари, цените на лебот, јајцата и многу други основни продукти рипнаа, зошто би продавале со иста цена? Каде би бил есапот?

Оскапувањата во 7-ица почнаа многу години пред да почнат актуелните оскапувања на зејтинот, лебот, и се останато.

Оскапувањата во 7-ица почнаа многу години пред да почнат актуелните оскапувања на зејтинот, лебот, и се останато.

епа имаат луѓе што има кажуваат кога ке се рипнат цените,визионери се не се заебанција.

п.с исто ми е смешно кога ке видам некој неук како навлува на тоа за вода пиење hihihihiкако бара вентил а не наоѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom