Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
A да го лупнат 200 денари хамбургерот, да заокружат цена? Па не сме во Сотби(аукциска куќа во Лондон), па ќе качуваме цени секој месец. Не фала, Кингбургер ми е преку улица.
Лесковачката до кингбургер уште подобар избор, проверено :)

Од 7 имам јадено само хамбургер и да ви кажам право вреди за тие пари.

Де бе што толку убаво видовте во оваа Седмица

Зборуваме за она кај грчката амбасада? Јас мислам дека е за никаде

Хм.. :) Епа незнам како не ти се свиѓа...

Денес не работи „Седмица“ Ќе испоумремеее

Бог на чува .. летно време,сонце,температури невидени они со ноа месиштана и мајонезине се бафтаат

Епа ајде де, месо и мајонезите на +35

Абе какви +30 +50 , 7-ца е 7-ца ,ми течат лиги при самата помисла на неа.Е сеа има една лоша работа таму,коа е викенд и таков цел гладен ,не знаеш кај да јадеш и со другарите се договарате ај у 7-ца,арно али таму ситигаш и ти се крши филм наполно ,глеаш редица до грчка амбасада.Ама и за тоа има решение (коа си гладен),јас бар се јавувам едно 10-15 мин порано праам нарчка и си доаѓам си го зиам.ЗАКОН.АХ ,што ме потсетивте сеа на 7ца од пред 2 дена неам јадено::SS

dobro de ,site kazavte za ''fintata'' so javuvanjeto a ustvari ispadna deka site ja znaat....

a inace seuste gi svaruvam dvete polovinki od vcera za rucek.........

Јессссс. конечно малце ќе прекинам со седмицава, знаете вруќини тешки не чекаат летово и нејќам да ми се згади животот.

педери :@
Знаев! Пак поскапеле све за по 10 денари да им е*ам!!!
Хамбургер 120, комбинован 120, мал помфрит 60!!!
Класично сценарио. Знаев, осеќав дека ќе видам педерско поправање на менито со тоа црното фломастерче, знаев. Секоја година после годишни одмори истата песна. Јебига, сме се настрвиле сите на Седмица, па сеа ќе не стрижат ко овци :/
Протестирам, не им јадам еден месец. Они мене... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom