Гледачот Дуле од Велес

• Креатор на темата Креатор на темата santo
  • Време на започнување Време на започнување
Зошо да не. Може ќе направи некоја магија да се сврземе и 17 деца да ми изродиш. Да веруваш во вакви работи:D

Имам јас фин избор кој ќе ми помогне во репродукцијата. А уште побитно е тоа што не се репродуцирам со очајни типови што ставаат слики од себе, по долен веш, на јавен форум. :icon_lol:

Имам јас фин избор кој ќе ми помогне во репродукцијата. А уште побитно е тоа што не се репродуцирам со очајни типови што ставаат слики од себе, по долен веш, на јавен форум. :icon_lol:
Не се жешти одма Anarcho Femmina, кога ќе почнат на Дуле маѓиите да делуваат на тебе и ќе ме засакаш, самата ќе се увериш дека помага чоекот. А пумата прво треба да ја исцели па после да и направи маѓија за мене. :D

Не се жешти одма Anarcho Femmina, кога ќе почнат на Дуле маѓиите да делуваат на тебе и ќе ме засакаш, самата ќе се увериш дека помага чоекот. А пумата прво треба да ја исцели па после да и направи маѓија за мене. :D

Дуле може лечи, ама не може да прави чуда. :icon_lol:

За женските има добар гледач во едно Тетовско село, заинтересираните можат да го контактираат на странава ...

http://guru.mk/pregled/gatach-od-brvenica-gi-lekuva-pacientkite-so-seks

Имаше уште еден таков случај. Бајачот или гледачот почнал да ја фаќа и да ја соблекува клиентката, ама мислам дека тој беше млад :)

Ти пак збориш у мое име и ме олајаваш по форуми, злоќо низаедна. А не кажуеш како ме манијачеше со црни маѓии? И како после ме молеше да му кажам на Дуле да престане со контрамаѓии, пошто те утепала мигрена. Седи си у тоа дувлото твое, вари мртви пацови и не оговарај, зашто ако пак му свртам на Дуле, нема пари да ти стигнат за кафетин.
Е за никаде си, стварно како ме издаваш цел свет да ме знае - па никој на врата да не ми чукне троа пари да зеам...ц ц ц.....срамота.

Имаше уште еден таков случај. Бајачот или гледачот почнал да ја фаќа и да ја соблекува клиентката, ама мислам дека тој беше млад :)
Ако мислиш за тој кочанецот што ја даваа сторијата на канал 5, и не е така млад има над 50год, али јас на такви бајачи, гатачи им честитам дери проста раја. Тој тип го познавам ке види носиш некаков златен накит ти го зема и фрла демек имало некоја си магија на него, а го фрла во едно запуштено место обраснато со трави она ова мечки кај се кријат оди после и си го зима. Има милион други приказни и за него и за други ко него али додека има овци ке има и волна, верувале или не некој од овие дебело печалат. Ако им е то нека дарба зш земаат пари.
Инаку мене она ко ја даваа сабина на тв како ме има изнасмеано им се јавува еден постар чоек и ја пита за синот дали ке се ожени, ова го пита хороскоп за син му овој незнае, го кажа датумот на рагање тој и сабина вели, а син ви е стрелец овој ко се запали, каков стрелец он е пекар никој не е стрелал.

Јас овие теми за „гледачи“ би ги ставил во ЧДА, а не во мистерии, за мене нивната мистерија веќе ми е разоткриена, лага...

ехеееееј, кај отиде?

Инаку, Тапетарот наш не веруе...те рчка овде, инаку и он го дели твоето мислење.

Не може гатач да се посети пред доктор.
За жал познавам премногу такви луѓе.

И не им е крив Дуле, Муле, Трајче, Стојан.... криви се самите.
Си стојам на кажаното.

Крајно неписмено и неодговорно е према сам себе да бараш помош од врач, а сеуште медицината не дигнала раце од тебе.

Не може гатач да се посети пред доктор.
За жал познавам премногу такви луѓе.

И не им е крив Дуле, Муле, Трајче, Стојан.... криви се самите.
Си стојам на кажаното.

Крајно неписмено и неодговорно е према сам себе да бараш помош од врач, а сеуште медицината не дигнала раце од тебе.
Може и ќе е оф топик ама да прашам...

Колку е паметно воопшто да бараш помош од врач и сл?

Познавам доста луѓе,пријатели и од блиска фамилија ама едноставно некако ми е нелогично.

Може и ќе е оф топик ама да прашам...

Колку е паметно воопшто да бараш помош од врач и сл?

Познавам доста луѓе,пријатели и од блиска фамилија ама едноставно некако ми е нелогично.

Не знам. Никогаш, според мене.
Тоа не се луѓе - врачарите, обични лешинари се.
Али јебига.....
--- надополнето: 14 март 2013 во 05:19 ---

Уф, слабо стојам со self control кога сум во близина на вистински тролови.
Ама слободата ми е доста мила, така што, не ме среќавај со врачови, ќе треба ко за човек да лежам :(

Не знам. Никогаш, според мене.
Тоа не се луѓе - врачарите, обични лешинари се.
Али јебига.....
--- надополнето: 14 март 2013 во 05:19 ---

Уф, слабо стојам со self control кога сум во близина на вистински тролови.
Ама слободата ми е доста мила, така што, не ме среќавај со врачови, ќе треба ко за човек да лежам :(
Би те замолил за компаративна анализа, пошто знам дека си по науката и тврдите факти. Исто така од твојот поранешен форумски опус ми е познато дека сериозно им пристапуваш на хороскопските анализи, со должно внимание кон хороскопски знаци, подзнаци, куќи, бутури. Ме интересира која е ( и колкава е) разликата во прецизност во претскажувањето меѓу г. Дуле или Баба Илинка од Ѓорче како етаблирани гатачи, и, некој етаблиран астролог (по твој кејф). Која е разликата меѓу рандом хороскопски читател (еве, некоја си Пума) и рандом клиент на Дуле, Коки, Баба Илинка од Ѓорче или Лепа од Драчево?

Кај мене имаше еден стар го направи тоа чичко Пере го викаа и баеше завлечено (гребано) од кучиња и правеше себап за немажени и неженети.
Тој ги терал момите да замижат и да викаат до три пати:

-Чичко Пере кај ми е среќата

После му ја пикал раката во меѓуножјето на момите за да фати иљачот.

Ако мислиш за тој кочанецот што ја даваа сторијата на канал 5, и не е така млад има над 50год,....
Инаку мене она ко ја даваа сабина на тв како ме има изнасмеано им се јавува еден постар чоек и ја пита за синот дали ке се ожени, ова го пита хороскоп за син му овој незнае, го кажа датумот на рагање тој и сабина вели, а син ви е стрелец овој ко се запали, каков стрелец он е пекар никој не е стрелал.

Читав во весник, не знам од каде беше, ама некако ми беше останато во главата како да е помлад...

Леле, оваа Сабина, :pos: жива превара и мене не ми беше јасно како и се јавуваат...На еден му вели: Сад чу да ти уџем у мали мозак ...:pos::pos:

Windfucker
Овој не ја фатил, него ја однел во другата соба и почнал да ја соблекува и да ја фаќа по градите , онака љубовнички како на филм, не за иљач :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom