Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da mi kaze nekoj sto e od strumica kade mozam da najdam graficka od GeForce 6000 FX do GeForce 9600 i kolku se cenite ako mozi ;d
fala odnapred![]()
Da mi kaze nekoj sto e od strumica kade mozam da najdam graficka od GeForce 6000 FX do GeForce 9600 i kolku se cenite ako mozi ;d
fala odnapred![]()
Vi velam GeForceradeon ne.
Epa vaka , se odluciv da si zemam
nVidia GeForce FX 7300 , da mi kazete kakvi performansi ima i se toaposo ne se snavagam Bas najdoBro so grafi4ki.
znaci dali ke e doBra za igri , primer warcraft poso sea imam GeForce FX 5600 i ram 256 i mi secka mnogu warcraft , sea ke si zemam ram 1 GB , pa da mi oBjasnte dali ke odi i grafi4ka GeForce fx 7300. koi se razlikite od taa grafi4ka so mojata 5600 i taka![]()
репарирани ?За колку ти ја даваат 7300тката? Да знаеш дека е прастар модел, и дека во Сет например ги има за 500-600 денари.
a bre zimaj ati ne bidi Lud na stari modeli ne davaj pariA GeForce 8xxx da mi preporacite nekoja cim velite deka e prestar model 7300\
A GeForce 8xxx da mi preporacite nekoja cim velite deka e prestar model 7300\
7300 serija e za AGP slot kolku so gledam oti imal 5600 a tie se AGP slot no sepak negovo e da odluciА сигурен си дека имаш PCI-E слот, да не ти е AGP?
7300 serija e za AGP slot kolku so gledam oti imal 5600 a tie se AGP slot no sepak negovo e da odluci
p.s proveri dali ti e kompaktibilna so matichnata t.e voltazata koja ja koristi matichnata i grafickata dali imaat ista voltaza
A GeForce 8xxx da mi preporacite nekoja cim velite deka e prestar model 7300\
репарирани ?
Нема везе, ионака е 4 години стара графичка, што ке го лжат во некоја продавница за 3-4000 за истата, може и вака да си ја земе. Мое лично мислење е дека не му се исплати да фрла пари по старот ПЦ него да собира пари за нов.