Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е вака е подруго. Скинови може, сервис пак не. Кога прашав дали е ОФИЦИЈАЛНО искочен мислев дали е целосна, конечна, небета верзија, а не модификации полни со багови и сл...
Ако го немаш уште инсталирано SP3, ти препорачувам одма да си го симнеш од мајкрософт страната, партал праи SP3. Батали ти багови, јас уште немам најдено некој, ништо не ми зезнало, а многу ми помогнал, многу багови од ЅР2 има поправено, и многу подобро го користи рамот а со тоа и целиот windows е побрз во ивршувањето на какви било апликации
Немој да ги советуваш луѓето да си инсталираат бета од SP3, финтата е тоа што нема да можеш да симињаш идни апдејти ако го инсталираш, то ест, мавни SP3 RC2 и времето ке стои за оперативниот систем.
oti so i XP Black Edition e dobar napraven i wesmosis e dobar samo neznam kako jazikot da go napravisЈас се занимавам со вакви ствари, т.е. различни верзии на неофицијални XP изданија.
До сега ги имам пробано:
XP Dark Edition
XP Crystal Edition
XP Black Edition
XP Hacked Edition
XP Ultimate
Најдобри од сите овие (според мене) се Dark Edition и Crystal Edition.
А овој погоре на првиот пост, е многу тапа, многу спор ХР, пробувале да ставаат додатоци од VISTA и такви некои непотребни глупости кои цицаат рам за џабе. Подобро да си ставите VISTA одколку горенаведениот XP.
oti so i XP Black Edition e dobar napraven i wesmosis e dobar samo neznam kako jazikot da go napravis
imam probano nejke da cue i taka osven arapski nejke drugСо чепкање во регионал сетингс во контол панел, и ти е потребно какво било ХР цеде.