Windows XP модификации

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Е вака е подруго. Скинови може, сервис пак не. Кога прашав дали е ОФИЦИЈАЛНО искочен мислев дали е целосна, конечна, небета верзија, а не модификации полни со багови и сл...

Е вака е подруго. Скинови може, сервис пак не. Кога прашав дали е ОФИЦИЈАЛНО искочен мислев дали е целосна, конечна, небета верзија, а не модификации полни со багови и сл...

Ако го немаш уште инсталирано SP3, ти препорачувам одма да си го симнеш од мајкрософт страната, партал праи SP3. Батали ти багови, јас уште немам најдено некој, ништо не ми зезнало, а многу ми помогнал, многу багови од ЅР2 има поправено, и многу подобро го користи рамот а со тоа и целиот windows е побрз во ивршувањето на какви било апликации

Се инсталира врз стариот СП2 така?

Да, и не ја терајте темата на дискусија кон SP3. Има таква тема.

Ако го немаш уште инсталирано SP3, ти препорачувам одма да си го симнеш од мајкрософт страната, партал праи SP3. Батали ти багови, јас уште немам најдено некој, ништо не ми зезнало, а многу ми помогнал, многу багови од ЅР2 има поправено, и многу подобро го користи рамот а со тоа и целиот windows е побрз во ивршувањето на какви било апликации

Немој да ги советуваш луѓето да си инсталираат бета од SP3, финтата е тоа што нема да можеш да симињаш идни апдејти ако го инсталираш, то ест, мавни SP3 RC2 и времето ке стои за оперативниот систем.

Немој да ги советуваш луѓето да си инсталираат бета од SP3, финтата е тоа што нема да можеш да симињаш идни апдејти ако го инсталираш, то ест, мавни SP3 RC2 и времето ке стои за оперативниот систем.

Јас ги инсталирав сите можни апдејти што постојат за ХР и после си ставив ЅР3. А додека искочат нови апдејти, до тогаш ќе го опраат и ЅР3 да може да се апдејтува, и така...

Јас се занимавам со вакви ствари, т.е. различни верзии на неофицијални XP изданија.

До сега ги имам пробано:
XP Dark Edition
XP Crystal Edition
XP Black Edition
XP Hacked Edition
XP Ultimate

Најдобри од сите овие (според мене) се Dark Edition и Crystal Edition.

А овој погоре на првиот пост, е многу тапа, многу спор ХР, пробувале да ставаат додатоци од VISTA и такви некои непотребни глупости кои цицаат рам за џабе. Подобро да си ставите VISTA одколку горенаведениот XP.
oti so i XP Black Edition e dobar napraven i wesmosis e dobar samo neznam kako jazikot da go napravis

oti so i XP Black Edition e dobar napraven i wesmosis e dobar samo neznam kako jazikot da go napravis

Со чепкање во регионал сетингс во контол панел, и ти е потребно какво било ХР цеде.

1188769780_ww25ju1.jpg

Го имам на ЦД вој виндос и е на арапски незнам како да го направам на мак нејке никако да се смени пробав триста чуда ако некој знае пак да го ставам нека помогне ???

и кај мене е цел црн ама не со вој програм туку со Xpize и сотпати е подобар од вој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom