НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште време.. само да не ги стиснат нашите во последна секунда. Нека е и вето, ама нека покажат малце и овие 50 што отидоа од кај нас дека имаат по еден пар cojones.

Abe batalete go ovaj TMRO t.e. izolirajte go i ne mu obrnuvajte vnimanie.

Makedonija e veke vo NATO kako shto kaza Bus.
kosovskisipobaknuvabushSmall.jpg

Se poznavash samiot?

Da sigurno ke go stvorat za nas, ma ajde.
Gi zabole kurot za nas i nigde nema da vlezime so makedonsko ime, neka vie jasno.
Zatoa u kurac neka odat site ovie tuku samite treba da si gi reshime problemite a ne da cekame drugi da stvorat.
Ova za mene ne e nikakva katastrofa, ni svajcarija, norveska, srbija , crna gora ne se clenki pa postojat.

Donekade si mozebi vo pravo.

Donekade si mozebi vo pravo.
Isto kako da odish vo edna ubava jaka diskoteka, a ima eden sto stoi na vrata i te vrajka celo vreme i ti veli da smenish koj si i sto si a drugite stojat na strana i gledat.
E sega ke klecish i ke go molish da vlezish ili ke smenish koj si i sto si? Ne ke odish ke pobarash druga diskoteka..

А ти бе смрден еден што имаш против изградба на црква на плоштад? И не туку пиши оф-топици. Јасна е темата за која треба да се пишува. Ако сакаш пиши на оваа тема ако не... Има посебни теми и таму можеш да пишиш тоа за црквите.

Eve vi ja silata i voljata amerikanska, kur od ovca gi zabole za nas.
A Grcija si vodi svoja nacionalna politika bez da gi zabole drugi sto mu velat.

јас мислам и ерусалим да напрајме еден не ќе е лошо...:tapp:
море шо еден...на секој чекор треба да има по еден...:vozbud:

Sto ima da shiram pesimisam, ova vie e vistinata.
Ke ja odlozat pokanata dur ne najdime reshenie za imeto, inace ovoj nemashe da dava takvi izjavi.
Gi molam administratorite da si ja zavrsat rabotata i da gi `nagradat` navedenive spumeri so barem tridneven ban (dur trae samitot).

Dosta mi e od neplodni diskusii i proseravanja koi sto pocnuvaat so A a zavrsuvaat nekade okolu Sh.
Aj prijatno...vasite frustracii i nervozi iskaluvajte gi doma.
Nitu jas,nitu bilo koj drug na forumov so nisto ne zasluzil nekoj da go maltretira psihicki.
Javete se koga ke si ja naucite lekcijata.

Za ostanatite:
VO TESKOTII,SEKOGAS BIDETE EDINSTVENI !

Gi molam administratorite da si ja zavrsat rabotata i da gi `nagradat` navedenive spumeri so barem tridneven ban (dur trae samitot).

Dosta mi e od neplodni diskusii i proseravanja koi sto pocnuvaat so A a zavrsuvaat nekade okolu Sh.
Nitu jas,nitu bilo koj drug na forumov so nisto ne zasluzil nekoj da go maltretira psihicki.

Za ostanatite:
Ova e forum kade lugje si gi kazuvat svoite misli ne e tuka da lizenje na drugi sto ne mu odgovara sto pishuvat.
Nikoj ne sme vregale, si gi kazuvame stavovite.

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=91366

Procitaj sto pishi.

Ova e forum kade lugje si gi kazuvat svoite misli ne e tuka da lizenje na drugi sto ne mu odgovara sto pishuvat.
Nikoj ne sme vregale, si gi kazuvame stavovite.
Od 630 posta sto si gi pishal do sega...
na 600 ili si ja utnal temata ili si napisal skros nelogicna rabota.
So tvojot iritiracki stav sakajki ili ne rabotis protiv zaednickiot stav na makedoncite.

Osetot,talentot,edukacijata,pa licnoto iskustvo...pa tek posle toa bistrenjeto politika doagjaat edno po drugo po redosled.
Kaj tebe...nesto ne e po toj redosled...taka da,jas ne gledam edna dobra pricina zosto nekoj bi ti ovozmozil da ckrtas i ponatamu.
Prijatno.

Od 630 posta sto si gi pishal do sega...
na 600 ili si ja utnal temata ili si napisal skros nelogicna rabota.
So tvojot iritiracki stav sakajki ili ne rabotis protiv zaednickiot stav na makedoncite.

Osetot,talentot,edukacijata,pa licnoto iskustvo...pa tek posle toa bistrenjeto politika doagjaat edno po drugo po redosled.
Kaj tebe...nesto ne e po toj redosled...taka da,jas ne gledam edna dobra pricina zosto nekoj bi ti ovozmozil da ckrtas i ponatamu.
Prijatno.
Cekaj malce, sto nemam zaednicki stav kako golem del tuka treba da bidam baniran?
Pa ova ne e titovo vreme. Se drzam na temata. A dedomi sto se dal krv za ova zemja ta i pradedomi pa i drugi vo mojava familija a ti do vcera doshol od sumadija ke mi kazuvash nesmeam da si gi kazuvam moite stavovi za Makedonija?
Smeshno.

Izvini za off topic.

Cekaj malce, sto nemam zaednicki stav kako golem del tuka treba da bidam baniran?
Pa ova ne e titovo vreme. Se drzam na temata. A dedomi sto se dal krv za ova zemja ta i pradedomi pa i drugi vo mojava familija a ti do vcera doshol od sumadija ke mi kazuvash nesmeam da si gi kazuvam moite stavovi za Makedonija?
Smeshno..
Imase eden takov sto `dal krv` za Makedonija vo Bitola sega koga pravevme tribina...
Ist.
I ne iskocil od rov od start na 2001-va do septemvri 2002 (on ovaka kazuvase).
I mi se skurci i od nego i go prasam...od koja formacija bese?
Od lavovite.
idi pozdravi se so generalot...mu vikam.
Ne e tuka...:toe:
:pos2::kesa:Kako be ne e tuka mu vikam...eve ti go na masa do nas...
Sakas da te zapoznaam>?
isto kako nego si i ti.
Obicna vrekja puna lajna. :toe:

Imase eden takov sto `dal krv` za Makedonija vo Bitola sega koga pravevme tribina...
Ist.
I ne iskocil od rov od start na 2001-va do septemvri 2002 (on ovaka kazuvase).
I mi se skurci i od nego i go prasam...od koja formacija bese?
Od lavovite.
idi pozdravi se so generalot...mu vikam.
Ne e tuka...:toe:
:pos2::kesa:Kako be ne e tuka mu vikam...eve ti go na masa do nas...
Sakas da te zapoznaam>?
isto i ti.
Obicna vrekja puna lajna. :toe:
Ok internet patriotu, samo ti si sjajniot lik na ova drzava i prodolzi so tvoeto vreganje.

Ќе летате двајцата. Вратете се на темата и останете со ладни глави во овие моменти.

Za ostanatite:
што ти смета мојов коментар...
шо има врска темава со градење на цркви и џамии...
аман веќе со таа тема...мислев дека завршивме...
страшна работа...
а ти шо...сметаш дека требит на секој чекор црква да имат???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom