Преварантски мобилари и сервиси за мобилни?

• Креатор на темата Креатор на темата zverka
  • Време на започнување Време на започнување
Абе незнам за вас ама ни ја неам доверба у мобилариве...освен ако не ги знаеш луѓето....еднаш однесов на сервис телефон у мобилкик и ми го враија во полоша состојба отколку коа им го однесов....ми викаат неможел да се напраи....а после некое време друг телефон дадов на сервис кај татко на една другарка што има мобилара...и ми го напраи екстра.....еве мајка ми уште го користи....нема трепнато телефонот....

BEZSTRASNIOT. ja citav temava cela pred da ti odgovoram ne se sekiraj...samo ne treba tolku da se fakas za goleminata prometnosta i slicno.
toa sto nekoj jade mrsen burek na masa i ti go cepka telefonot... na nekoj mu preci, na nekoj ne.
sepak se raboti za tehnologija...
taa masa e za RABOTA-SERVIS a ne za jadenje.. sto ako dur jades, najverojatno i pies nekoe sokce.. i se isturi vrz nekoj otvoren telefon sto ceka servis ?
sto pravis so toj telefon ? ke mu kazes deka mu vleglo prethodno od negde voda ili ke ja priznaes vinata i ke si go platis od dzeb ?
epa kaj nas.. ke ti kazat deka ti si go donel taka zaeban! i bas radi toa mene mi smeta da vidam deka nekoj na istata masa i jade i pie i dupi i go servisira mojot mobilen.

Моби Клик - превара невидена, еднаш другар зема моб. од таму... за една недела камерата не му работеше, се гасеше сам телефонот, а најинтересно беше што кога го однесе таму овие му рекоа дека ептен било нешто заебано и нејќеле да го чепкаат, да ризикуваат

Земав од една мобилара летово Ајфон. Си го проверив телефонот дали си е добар итн и 0к. И ми се појави дефект со телефонот после некое време. Му ја однесов гаранцијата, седеше кај него до крајот на летото (а му го оставив јули на почетокот) и појдов август месец да си го земам, зошто не ми се јави, а ми рече дека ќе го биде за 1 недела, и после тоа ми вика дечко не се прави тој дефект и ми даде друг глуп телефон за замена за тој. Ич не го сакав тој телефон што ми го даде, но се правдаше дека нема пари да ми врати и ми го закопа со друг модел. Не сум тип што се расправа и не сакав да се карам. Си заминав нервозен и незадоволен. Го ставив после тоа телефонот на интернет да се продава и го продадов по пониска цена од што го купив. Памет за друг пат да не купувам од таму. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom