Преварантски мобилари и сервиси за мобилни?

• Креатор на темата Креатор на темата zverka
  • Време на започнување Време на започнување
Во која мобилара ти си ги гледал како ти го сервисираат телефонот?

Зашто обично телефонот се остава на сервис,и после неколку саати доаѓаш да си го земеш.
Дане збориме хипотетички,кажи каде јаделе бурек над 4000 евра вредна опрема?

Зборам за Аск4мобил нет. И двајцата нели сервисираат. Тој Арсение обично има просторија позади и не гледам што прави, но овде од напред и тој Мики си сервисира. Обично има повеќе од 5 души во сервисот, а на масата има расфрлано делови од мобилни, храна и сл, и си прави муабет со другарите и ги расклопува мобилните.

А што се однесува до тој што ги одбил Д3 за декодирање, можеби не ги одбил поради цената него поради тоа што видел дека мобиларата е утепана, а мобиклик каде каде е посредена.

од ГЕРМАНОС никако да не купувате,преваранти живи се мамето нивно, земав пред 2 год SENDO X,и за 2 месеца се расипува, микрафонцето не работи, поцна да се укоцива,да се исклуцува самиот, ај го однесов у сервис, за месец дена ми го вратија, али за 2-3недели па истиот проблем,ај некако се договоривме да ми го поправат,али од тогаш да не ми важи гаранцијата (демек ми паднал нешо јас сум го оштетил,познале по тоа со маската била изгревбана малку),и ми го вратија конечно после 2месеци!!!има устеее, го ставам да се пуни, се брзав нешо, и сум го скрсил тоа кај со се бута пунјачот, и тогас го земав телефонот, го акнав од цименто, му ебав мамето, е тоа е тоа, значи купувајте од познати луѓе,пријатели и луѓе со ги бие добар глас.позз

i jas so germanos imav problem.
Aj da reces go proveruvaat dali garancijata vazi za toa ili ne...
ali najposteno si kazav.. padnat e vo solja od togas ne raboti. Dobro decko za 3 - 4 nedeli ke bide...
otidov... mi vika.. za 1 nedela.. aj pak otidov... pak mi vika za 1 nedela...
2 meseci go cekav telefonot...
ko da ne znaeva sho mu e :)

Јас никогаш, ама баш никогаш не би зел половен мобилен од мобилара.Ново си е ново.Еден мој другар зеде половна Нокиа(не знам кој модел беше).Го плати 13000.Прекрасен телефон.По 2-3 недели му се расипа и чекаше со месеци да му го вратат.За среќа некако се среди и сеуште го користи.Ама тоа што му се расипа релативно брзи го потврди мојот став дека половно никогаш да не купувам.Ниту некогаш пак, би се разменил со некој со телефони.Нов мобилен е најдобро решение.

Јас никогаш, ама баш никогаш не би зел половен мобилен од мобилара.Ново си е ново.Еден мој другар зеде половна Нокиа(не знам кој модел беше).Го плати 13000.Прекрасен телефон.По 2-3 недели му се расипа и чекаше со месеци да му го вратат.За среќа некако се среди и сеуште го користи.Ама тоа што му се расипа релативно брзи го потврди мојот став дека половно никогаш да не купувам.Ниту некогаш пак, би се разменил со некој со телефони.Нов мобилен е најдобро решение.
Зашто мислиш дека новиот неможе да ти се заебе после 2-3 недели? или по 2-3 дена? Зашто мислиш дека ако го купиш од Алфа Копи или од мобилара дека има разлика? Па во иста фабрика се прават... неможе тој во мобилара позади дуќанот да ги произведува па да не се доволно добри... Сепак е електроника. Може 10 години да те служи може 10 дена.

Зборам за Аск4мобил нет. И двајцата нели сервисираат. Тој Арсение обично има просторија позади и не гледам што прави, но овде од напред и тој Мики си сервисира. Обично има повеќе од 5 души во сервисот, а на масата има расфрлано делови од мобилни, храна и сл, и си прави муабет со другарите и ги расклопува мобилните.

А што се однесува до тој што ги одбил Д3 за декодирање, можеби не ги одбил поради цената него поради тоа што видел дека мобиларата е утепана, а мобиклик каде каде е посредена.

aj aj te molma ne komentiraj veke na temava... prvo miki ne servisira... vtoro d3 e dzam sredeno... treto mobniklik ne e neso wow!!! da padnes na gz i treto mn filozofiras ako e dobar serviser i gomna da ima na masa pa ke ti go sredi ubavo i ti ke bides zadovolen i se....

Јас само кажувам што сум видел. Ако тебе ти смета моето коментирање, можеш да ме побиеш со контра аргументи, а не да ми викаш да не коментирам повеќе на темава.

imam komentar za tie u ask4mobilnet... ideme so drugarmi on ima n70 i sakase zaena za n73 so doplata. i gleae tipov prodava isto n70 ali vo eptenm pokrs sostojba od na drugarmi,i go prasue kolku ja davas ovoj u vika 130 eura a koa go prasa kolku ja ceni negovata on u vika 80 eura...:pusk: e sea toa spored mene e navreda na intelegenicija a ne biznis. licno jas nikad nema ni da pominam veke pored ask4mobilnet a kamoli da vlezam...

imam komentar za tie u ask4mobilnet... ideme so drugarmi on ima n70 i sakase zaena za n73 so doplata. i gleae tipov prodava isto n70 ali vo eptenm pokrs sostojba od na drugarmi,i go prasue kolku ja davas ovoj u vika 130 eura a koa go prasa kolku ja ceni negovata on u vika 80 eura...:pusk: e sea toa spored mene e navreda na intelegenicija a ne biznis. licno jas nikad nema ni da pominam veke pored ask4mobilnet a kamoli da vlezam...

ц ц ц катастрофа:uvo:

Јас само кажувам што сум видел. Ако тебе ти смета моето коментирање, можеш да ме побиеш со контра аргументи, а не да ми викаш да не коментирам повеќе на темава.
абе ок е тоа ама збориш сеа глупости не зафркавај јадел бурек на маса јадел хамбургер.... нема везе не сум ја никој да ти забранам....ама... исто и за д3 мобил... си бил некогаш ти таму??? ништо полошо од мобиклик.... само на попрометно место што е уште поубаво...

абе ок е тоа ама збориш сеа глупости не зафркавај јадел бурек на маса јадел хамбургер.... нема везе не сум ја никој да ти забранам....ама... исто и за д3 мобил... си бил некогаш ти таму??? ништо полошо од мобиклик.... само на попрометно место што е уште поубаво...
a tebe ti e bitno dali prodavnicata e na prometno mesto ili ti e bitna uslugata sto ke ja dobies ?
spored postov... najverojatno se pronaogjas vo nekoja od mobilarite..
i ako ova ti e anti reklama.. podobro sredi si ja mobilarata

Од мобиклик не сум купувал, само сум носел на сервис, и некако ми се виде најубаво средено внатре. А од Аск4мобил имам земано, па враќано на сервис, и порастурени од нив немам видено.
Од д3 неможам нешто да се пожалам за услугата, имам некој мобилен и од тамо земено но стварно е ептен мала мобиларата.

a tebe ti e bitno dali prodavnicata e na prometno mesto ili ti e bitna uslugata sto ke ja dobies ?
spored postov... najverojatno se pronaogjas vo nekoja od mobilarite..
i ako ova ti e anti reklama.. podobro sredi si ja mobilarata
да ги читаше постовите нагоре ке видеше зошто спомнав прометноста или слично ... али како и да е нема везе....

Од мобиклик не сум купувал, само сум носел на сервис, и некако ми се виде најубаво средено внатре. А од Аск4мобил имам земано, па враќано на сервис, и порастурени од нив немам видено.
Од д3 неможам нешто да се пожалам за услугата, имам некој мобилен и од тамо земено но стварно е ептен мала мобиларата.
види јас не реков ништо за сервисот на мобиклик и не критикував никого... него бидејки ти збореше за среденоста и јас за тоа се надоврзав.... а за аск4мобил од сервис мисалм дека нема човек шо е задоволен јас уште одма реков.... а уште нешто.. дали си видел конект у центар колкава е???:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom