Што е со билбордите во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата Бате Недев
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха супер билборд. Браво за иновативноста на авторот.

Добро, никој не виде дека не направиле и татари? „Един народ, един цар...“, никој не искоментира за ова :toe: . Чисто онака.

п.с. Или па ја лошо сум ја разбрал сликата
Таа слика за која збориш според грците е дека тоа се македонци т.е. "скопјани" и дека биле следбеници на нацистите и дека уште од тогаш биле за Голема Македонија... А сликата нема веза. Чиста монтажа.

Таа слика за која збориш според грците е дека тоа се македонци т.е. "скопјани" и дека биле следбеници на нацистите и дека уште од тогаш биле за Голема Македонија... А сликата нема веза. Чиста монтажа.
Го забележа некој Хитлер на сликата (до Сандански?), или ми се причинува? :aaa:
01.jpg

Да го сретнам човекот што го направил ова и има рака да му подадам....
Конечно еден да покаже заби на циганите гнасни...
Минатото лето им гореше тоа гнасната Елада......
Сакам и ова лето да им гори Еладата...

Браво за авторот само што не требало да биде дозволено да бидат симнати:toe::pirat:

56305757ae7.jpg

Ona sto site svesni Makedonci go mislat, Atanas go istaknal javno.
Na sto lici nekoj da ti brani da si ja iskazuvas nacionalnosta i da ti nalozuva ime kako sto komisjata saka?

Ponegativno od krsenjeto na osnovnoto covekovo pravo- samoopredeluvanje na nacionalnosta, negiranjeto i menuvanjeto na nacionalnosta NEMA. A nie kritikuvame nekoj sto javno si go kazuva svojot stav. :kesa::kesa:

makedonija e moeto ime

makedonija na makedoncite!!!dusa davame ime ne davame!!smrt za grci!!:nerv: :nerv:

Ahh...fala mnogu. Ama se nadevav na normalen text da go kopiram napisanoto i da se prevede nabrzinka softverski.
Такви им се страните глупи .....
Што очекуваш од глупи луѓе како циганите........нешто паметно да направат??:vozbud::pos2:

Добро, никој не виде дека не направиле и татари? „Един народ, един цар...“, никој не искоментира за ова :toe: . Чисто онака.

п.с. Или па ја лошо сум ја разбрал сликата

A be i mene toa mi padna vo oci, samo so ne razbiram atinsko-ciganski..ako nekoj znae neka pisuva

Треба да има едно 300 - 400 низ македонија

Одлично нема шо да се пожалам, само дали го погодил периодот кога да го објави и со оглед на тоа дека гркљаните се знаат да изобличат......видете колку добиваме ! Меракот ми е и мене да го гледам тоа, се ситам :) ама .... нема ама :)

Се работи за уметност...не требало да бидат симнети

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom