Квази-навивачи!

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Хееее на Кокта и ја играв ко копиљ. А и на утакмици на Македонија сум идел, ама чисто као гледач, живеев у тој крај и онака за разонода...

Иначе ја ги разбирам младиве, нема култура за одење на стадион за разлика од наше време кога сеуште беше колку толку актуелно. Сега на стадион одат скинери, алкохоличари и луди фанови кои во тоа наоѓаат задоволство. И тоа е добро, подобро стадион со луѓе отколку игли и напуштени згради.

Ама ќе се врати културата за на стадион, ќе видиш... ќе биде убаво како порано... :wink:

Најпрвин да знаете дека сум млад навивач.ГО следам Работнички од 2001 година мислам дека беше со Цементара ако не тогаш со Слога СИГУРНО ДА.Како копиљ го мал Работнички го наследив од брат ми кој одеше на Работнички уште во втора лига во времето кога Мирсад Јонуз беше и тренер и голман.Времиња кога Работнички се борел за да опстане во втората лига.Работнички во 2001 играше пред да бидам искрен ПРАЗЕН ГРАДСКИ.Буквално празен освен навивачите околу дваесетина.Знам дека секоја недела го терав татко ми да одиме да го гледаме Работнички и оттогаш ми почнува таа љубов кон клубот.БЕВ САМО ОБИЧЕН ФАН НО ПОДОЦНА И ЈАС СЕ ПРИКЛУЧИВ ВО НАВИВАЧКАТА ГРУПА РОМАНТИЧАРИ па така до ден денес ретко кога пропуштам утакмица.Оние кои останаа на стадионите, а ги има малку се оние кои им останала љубовта кон клубот, страста додека другите напиштија.
Што се однесува до навивачите на Реал,Барса,Манчестер што да им кажам?Ирон, Хари и Виктор се им објаснија па мислам дека и тие сватија што е навивач,што е симпатизер а што е фан.Дури и оние кои одат на трибина со семки во раката да следат фудбал НЕ СЕ НАВИВАЧИ.Тие се фанови, а да не зборуваме за "навивачите" со тикет пред рака:uvo:
РАЗМИСЛЕТЕ И ЌЕ СВАТИТЕ

Најпрвин да знаете дека сум млад навивач.ГО следам Работнички од 2001 година мислам дека беше со Цементара ако не тогаш со Слога СИГУРНО ДА.Како копиљ го мал Работнички го наследив од брат ми кој одеше на Работнички уште во втора лига во времето кога Мирсад Јонуз беше и тренер и голман.Времиња кога Работнички се борел за да опстане во втората лига.Работнички во 2001 играше пред да бидам искрен ПРАЗЕН ГРАДСКИ.Буквално празен освен навивачите околу дваесетина.Знам дека секоја недела го терав татко ми да одиме да го гледаме Работнички и оттогаш ми почнува таа љубов кон клубот.БЕВ САМО ОБИЧЕН ФАН НО ПОДОЦНА И ЈАС СЕ ПРИКЛУЧИВ ВО НАВИВАЧКАТА ГРУПА РОМАНТИЧАРИ па така до ден денес ретко кога пропуштам утакмица.Оние кои останаа на стадионите, а ги има малку се оние кои им останала љубовта кон клубот, страста додека другите напиштија.
Што се однесува до навивачите на Реал,Барса,Манчестер што да им кажам?Ирон, Хари и Виктор се им објаснија па мислам дека и тие сватија што е навивач,што е симпатизер а што е фан.Дури и оние кои одат на трибина со семки во раката да следат фудбал НЕ СЕ НАВИВАЧИ.Тие се фанови, а да не зборуваме за "навивачите" со тикет пред рака:uvo:
РАЗМИСЛЕТЕ И ЌЕ СВАТИТЕ
Апсолутно се сложувам со тебе,и јас сум навивач на Работнички
Не сум во навивачката група ама скоро секој натпревар идам и иако навивам и за интер, на секоја победа на Работнички се радувам повеке бидејки можам да ги следам во живо,а Интер само преку тв
И затоа вратете се на стадионите
Поздрав

Си навивам за Ливерпул и кога е камен и кога е шампион така било така и ке остане!!
инаку си ги поштувам Ливорно од Италија, Валенсија од Шпанија, Минхен 1860 од Германија....изгледа не сум баш за најјаките?!

Прв пат ко видов фудбал на телевизија тоа беше Баерн Минхен, тоа е пред 100 години, и не го мењам за ништо, иначе поштувам и други екипи(не дека навијам, се знае за кого навијам) како Валенсија, Фиорентина, Атлетико Мадрид, и Ливерпул.

хахаа..шо не ке прочиташ овде на форумв...
јас сум навивач од 62 од 81 бла бла бла.....
какви навивачи сте вие ај да ве прашам вие шо сте за клубот од кизнај кога како за ман јунајтед,ливерпул,челзи и останати....не ве читав целсно ама заприметив од прва дека сте вие само supporters,не сите ами појкето...
колку од вас се ултраси?
колку хулигани?
што е тоа ултрас,шо хулиган?
познати ли ви се поимиве?
ај од овие шо се тв навивачиве очекувам одговори и од останатите се разбира па да прајме муабетче

хахаа..шо не ке прочиташ овде на форумв...
јас сум навивач од 62 од 81 бла бла бла.....
какви навивачи сте вие ај да ве прашам вие шо сте за клубот од кизнај кога како за ман јунајтед,ливерпул,челзи и останати....не ве читав целсно ама заприметив од прва дека сте вие само supporters,не сите ами појкето...
колку од вас се ултраси?
колку хулигани?
што е тоа ултрас,шо хулиган?
познати ли ви се поимиве?
ај од овие шо се тв навивачиве очекувам одговори и од останатите се разбира па да прајме муабетче
Јас сум ултрас, MAN UNITED TILL I DIE!

За Реал сум од ко знам за фудбало...од времето на Шукер и Мијатович...прв пат гледах фудбал 1997 година и од тогај сум за Реал

Чомбе sdsd тоа подразбира да идеш на секоја утакмица на Трафорд а на Трафорд си хулиган не ултрас(тибам термините смредни) од оваа песрпектива јас што го немам идено сан Сир и ти Олд Трафорд а се нервираме повеќе од тие што дремат таму сме само психијатриски случаи hihihihi

Чомбе sdsd тоа подразбира да идеш на секоја утакмица на Трафорд а на Трафорд си хулиган не ултрас(тибам термините смредни) од оваа песрпектива јас што го немам идено сан Сир и ти Олд Трафорд а се нервираме повеќе од тие што дремат таму сме само психијатриски случаи hihihihi
Tака е, да знаат колку се замараме одма ќе не стават нешто во клубовите:pos2:

епа треба да знајш дека навивачите на манчестер доминираат хулиганите или casuals...

ај сеа ако си ултрас кажи ми што подразбираш под тоа?

епа треба да знајш дека навивачите на манчестер доминираат хулиганите или casuals...

ај сеа ако си ултрас кажи ми што подразбираш под тоа?
Ќе ти опишам кратко и едноставно. УЛТРАС=ПЕКОЛ!

Jas navivam za Chelsea od vremeto na Haselbeink.Zola,Vialli,Jugovic od 1998 .Inace mn mrzam navivaci koi go menuvaat klubot.Ako e vo slaba forma odma za dr.tim naivaat

jas navivam za milan.prva utakmica na koja sto uste se sekavam e milan intet koga igraa vo ls.i milan otide ponatammu se razbira seva gi sosi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom