- Член од
- 9 февруари 2007
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 61
TonInter напиша:Оfftopic:
Конечно, најдов историчар. Го известив за форумот, и ќе се регистрира. Он нека ми разјасни.
ne treba da dojde istoricar da ni kaze sto veke znaeme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TonInter напиша:Оfftopic:
Конечно, најдов историчар. Го известив за форумот, и ќе се регистрира. Он нека ми разјасни.
Silen напиша:Sto stana so pesnite, tolku li e tesko nekolku da se prevedat???
ne treba da dojde istoricar da ni kaze sto veke znaeme
Тоа што неможеш да најдеш ни една „изворна албанска песна“ посветена на Кастриот не е изговор за некој да учи албански јазик.Picasso` напиша:Ke naucish albanski i ke si prevedish samiotbro.
Ovoj nickot izgleda ne ti e svojstven na licnosta.
Ja za SILEN podrazbiram pameten, a ne silen so muskuli. Taka da bidi toa shto jas go podrazbiram i ne tuku drvi muda tuka.
Тоа што Кастриот е Македонец и дека тоа го тврдат реални докази....Picasso` напиша:Shto e toa shto go znaete?
Picasso` напиша:Abe aman, nema
Kako sakash ti taka, isto kako shto ke kazesh ti?
Neshto drugo vo vrska so istorijata? Ti kako Istoricar da kazish i da go zememe kako relevanten izvor na informacii a? Gledam ti taka ISTORICARSKI si raspolozen
Da zivee Marskizam-Leninizmot!!!
Na takvite patrioti glava secenje!
Picasso` напиша:Ke naucish albanski i ke si prevedish samiotbro.
Ovoj nickot izgleda ne ti e svojstven na licnosta.
Ja za SILEN podrazbiram pameten, a ne silen so muskuli. Taka da bidi toa shto jas go podrazbiram i ne tuku drvi muda tuka.
Silen напиша:Picasso, izvini brat ama ova mi e najglupav izgovor sto bilo koga sum go slusnal za nekoj da uci albanski. Vidi ako tebe ne te stimulira da ni objavis pesna na vas nacionalen junak mene pa ic ne mi treba, si gi imam makedonskite...
Silen poteknuva od Phrygia, taka da znaes)
Mesto da ja siris svojata kultura koga te prasuvaat ti se pravis majtap, demek uci albanski, ajde be...
SmeskiMozebi nekogas ke porasnete i ke naucite da si argumentirate tvrdenjata,a do togas lugjeto ke si pravat majtap na vasha smetka,zasto ste ocajno pateticki educirani !
Starite rekle ne za dzabe : ''Kyp mozes da nabies,ama pamet nemozes''
Баш факт...Picasso` напиша:Vo Balkanot nema nieden kultura! FAKT!