Фан Клуб: Philadelphia 76ers

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
ajaja :S

Izgubivme 102 - 74 protiv Milvoki Bucks :S :@

Epten loso ..

Slednata utakmica protiv Utah Jazz

се потрошија со Бостон изгледа и немаа сили за оваа утакмица...

Победа против Sacramento 102 - 80, од стартерите најдобри Igoudala(13поени, 9асистенции, 7скока) и Holiday(15поени, 5асистенции, 9скока), а од резервите Williams со 14 поени. Со моментален скор 36-33 се качивме едно место погоре на шестата позиција, после поразот на NYK од Detroit..

Победа над Atlanta 100 - 105, разликата сме ја напраиле у последната четврта која сме ја добиле со 11 разлика. Најдобар од стартерите као и по обичај Igoudala(16поени) , а од клупа Williams(17поени).

Подетално тука.

Пораз од Miami 99 - 111, овојпат најдобар Williams со 24 поени.. Сме воделе се до последна четвртина со 82 - 77, али Miami последната четвртина ја добиле со 17 разлика и таа била пресудна за нивната победа. Како и да е добрата вест е што и NYK вчера така да сеуште сме на шестата позиција. :)

statistics&highlights

Philadelphia - Sacramento 100-100 X ... potoa 111-114

Poraz od slabiot Sacramento King

незнам зошто натпреварите на Филаделфија се толку слабо посетени...екипата е млада и не многу искусна ама покажуваат добри резултати...

незнам зошто натпреварите на Филаделфија се толку слабо посетени...екипата е млада и не многу искусна ама покажуваат добри резултати...
Kapacitetot na Arenata e 20.328

na posledniot mec so Houston imase nad 16.000 publika , a prosekot na posetnosta ne go znam , ako go znes pisi ja :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom