Фан Клуб: Philadelphia 76ers

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Phila 88:99 Orlando...Уште еден пораз:nesum:

Игуодала повторно пополека се враќа во ланската форма, ама Далемберт кооое дрвооо е бре!:nesum:

Олееее оле оле олееееееее! КОЈ ЅВЕРОЈ СМЕ! По заостанување од 4:24 против Индијана, ги победивме 94-92 во трилер завршница! :vozbud::vozbud::vozbud:

Јанг најефикасен кај нас со 25 поени, ме изненади, очекував лидер да биде Милер или Бренд на овој натпревар.

Изгубивме од Минесота 96-102, Милер најефикасен со 20 коша, Бренд после него со 19 и Игуодала со 17... Како и по обичај, Семјуел Далемберт си остана дрво и постигна само 4 поени, премалку за еден центар кој игра во НБА... Нека ојт негде да си играт со дечиња мали, таму шема ќе им е.

Не е тоа веќе таа Philadelpihia кога играа ајверсон, ме-ки, мутомбо, сноW, тогаш гледав и навивав за нив а сега откако си отиде ајверсон не гледам НБА... затоа што нема за кој да навивам :(

dobro koj gi staval ovie temi na luseri
Извини а ти за кој си....Да не си случајно од плејадата на навивачи на Лејкерс кои освен Коби и О'Нил(иако не игра веќе) незнаат ни еден друг од Лејкерс!

Извини а ти за кој си....Да не си случајно од плејадата на навивачи на Лејкерс кои освен Коби и О'Нил(иако не игра веќе) незнаат ни еден друг од Лејкерс!
100% !Сите се за Лејкерс:tapp:

Ајде да ја активираме малку темата во плеј-оф се:):)
Во првиот натпревар победа на Филаделфија 100:98 интересен натпревар кој гледаше не е зажалил мислам дека утре се игра 2от натпревар со Орландо,Филаделфија пак игра на гостински терен.

Штета пораз за Филаделфија вчера ама ќе ги згазат 2 дома сега.:vozbud:

моментално водат 50-42 2-ра четвртина...да се надеваме дека ќе издржат до крај и ќе поведат 2-1 против Орландо....:vozbud:

epa pobedija 2 razlika...gledav kaj 1 drugar na satelitska i mislam deka igraat so 4 igraci...centar nemaat ovoj nz kako se vika dalmbert mislam pojma nema od zivotot

браво за момците...ауу каков натпревар полудев дома Тадеус Јанг им го плесна на крајот и сеа е 2-1 за Филаделфија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom