Фан Клуб: Philadelphia 76ers

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобар играч во победата е Далемберт со 22 поени и 16 скока..замислете дабл-дабл...невозможно

Ааааааааааааааааааааа ...... Како бе пак порааааз??!!!???!?!?!?

Со финта. :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Најдобар играч во победата е Далемберт со 22 поени и 16 скока..замислете дабл-дабл...невозможно

За поените ај и некако, му се посреќило, ама скокојте гарант на две метра околу него никој немало ко паѓала топката, или пак се истуриле од ф’ткање Пистонси.

Битно победааааааааааааааа за 2-1!

Браво! Многу добра игра, не толку квалитетна, ама колку пожртвована, гинивте вчера на теренот, а и плус публиката стварно си го направи своето. Хмм според мене знаеш што ви фали, еден стварно добар шутер!

Изгубивме дома 93-84, ја гледав до полувреме негде, водевме и имавме подобра игра, не знам што тргнало наопаку... :(
Сега е 2-2 во добиени, следната е кај Детроит, па после кај нас... Ај со среќа да ни е. :)

E aj neka ni e so sreka :) Dosta vi se 2 pobedi. Pa i toa e super,realno gledano neli. :)

Pistons-98
76ers -81

Ајде уште следната дома и идеме даље :)

Па не се игра без центар...Јунакот Далемберт со 4 постигнати поени...би можел да игра само во некоја аматерска лига...Сега ќе биде скоро невозможно да се пласираат понатаму..Треба да победат на домашен терен а потоа и во Детроит...со ваков центар..мало морген..

Man YEAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Па не се игра без центар...Јунакот Далемберт со 4 постигнати поени...би можел да игра само во некоја аматерска лига...Сега ќе биде скоро невозможно да се пласираат понатаму..Треба да победат на домашен терен а потоа и во Детроит...со ваков центар..мало морген..
Ima vasno novo rokersko frizurce :),da da mnogu mu e jako,
dosta e za toj sostav i dve pobedi,dosta im je zesonava,Andre Iguodala
e Cool ama sam ne se igra.

andre igoudala e nevidena budalaaaaa...........

skoka do tavan deckoto ............

Али треба до Play Off да скокне,не до таван :)

Али треба до Play Off да скокне,не до таван :)

mislis do vtoro kolo t.e. 1/2.....:helou:

nekako e vo senka na lebron,carmelo,wade, a ima kvalitet samo mu fali pojse trening preku letoto posebno tehnika na sutot i moze da stane all-star igrac...

isto i philadelphia da nabavi podobra centarska linija i kje bidat tamanka......

На второ коло мислев де,да. А за добар,добар е Игудала,ама како би играл во тим шо има други добри поединци на пример?

Кој овчар е Далемберт, неверојатна работа луѓе... Јас да одев појќе од 4 ќе постигнев.

Хехе а паметам една од минатите утакмици Рашид Волис имаше дури 2 поени. :) Ама како и да е, ги здрмавте Пистонс малку, уште некој центар и шутер и ќе биде во ред следната сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom