УЛТРАЕКСКЛУЗИВНО: Како би изгледала СДСМовската влада!

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Дури и по цена да се промени и името.

мамата нивна лицемерска.

Ja mamata da mu ja ebam na ovoj sega so e premier ebamu toa nespobniot kreten neka si ide so pobrzo toa podobro za ovaa vlada a ova forumov moze da go smenite mesto kajgana neka bide stab na dpmne isti kur ste kako latas i kopanija . A so banovi nemoj da se zakanuva nekoj za da ne me mucite da prvam drugi profili aj sega pozdrav:drk: :tapp:

Бранче, пак пиеше?

Ja mamata da mu ja ebam na ovoj sega so e premier ebamu toa nespobniot kreten neka si ide so pobrzo toa podobro za ovaa vlada a ova forumov moze da go smenite mesto kajgana neka bide stab na dpmne isti kur ste kako latas i kopanija . A so banovi nemoj da se zakanuva nekoj i onaka da ne pravam drugi juzeri aj sega pozdrva:drk: :tapp:
Само ти мижи си и гледај плаво...
Ах Кајганооооооо.........

Ja mamata da mu ja ebam na ovoj sega so e premier ebamu toa nespobniot kreten neka si ide so pobrzo toa podobro za ovaa vlada a ova forumov moze da go smenite mesto kajgana neka bide stab na dpmne isti kur ste kako latas i kopanija . A so banovi nemoj da se zakanuva nekoj i onaka da ne pravam drugi juzeri aj sega pozdrva:drk: :tapp:
Да, да, бидејќи не фураме бреинвошинг теорија за заговор на името како другите СДСМ медиуми, тогаш мора да сме ВМРО. Каква брилијантна логика.

Ти ебам ретардот глуп. Уствари, што памет да се очекува од човек кој регистрира јузер на форум со име на партија.

Со среќа во правењето на нови јузери.

Ja mamata da mu ja ebam na ovoj sega so e premier ebamu toa nespobniot kreten neka si ide so pobrzo toa podobro za ovaa vlada a ova forumov moze da go smenite mesto kajgana neka bide stab na dpmne isti kur ste kako latas i kopanija . A so banovi nemoj da se zakanuva nekoj za da ne me mucite da prvam drugi profili aj sega pozdrav:drk: :tapp:

Ако можеш слободно појди кај мајка му на Груески и прави што ке правиш.

Ама да не бидеш ти е*бан после.

Затоа не треси зелени.Зеленко еден.

Да, да, бидејќи не фураме бреинвошинг теорија за заговор на името како другите СДСМ медиуми, тогаш мора да сме ВМРО. Каква брилијантна логика.

Ти ебам ретардот глуп. Уствари, што памет да се очекува од човек кој регистрира јузер на форум со име на партија.

Со среќа во правењето на нови јузери.

I da znae deka mnogi gi imam ke umres od maka degenu :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Jas znam deka se gotvat slicni scenarija, ama na Latas pa ic ne mu veruvam koga nesto lae. Ne za drugo, vednas se sekavam na momentite koga placese po Jugoslavija i potoa po Srbija.

Абе Коки:)Кога излезе од затвор бабе?Ми те нашминкаа??Ајде ајде, ќе помини:smir:

btw..Мислам дека се ова се новинарски трачови..Ама кај нас и волците стануваат кротки, и Латас од тврд комунист, пердашач на вмровци, сега да стани комита нумеро уно!Ама тоа е..Сонцето треба да се следи..Тоа ни е аманет

Идат избори, народот е тој што треба да го “казни“ оној што греши и да го „награди“ оној што е во право.

Постетување: Не алудирам на ништо!

I jas imam ocekuvanje deka posle ovie sramotni igri pozadi grb na makedonija narodov ke sfati...

Abe ovie se ludi sto nasto:pos2: E ne se normalni zimi sve..c.c.c.c Pa ja posle ova sto go prochitav ne prestanav da se smeam!!! Ovie idiotive ke pravat vlada?!? Offf kutrite oni......Ne mi se troshat zborovi za vakvi krembili...c.c.c Zagrevota!

Abe ovie se ludi sto nasto:pos2: E ne se normalni zimi sve..c.c.c.c Pa ja posle ova sto go prochitav ne prestanav da se smeam!!! Ovie idiotive ke pravat vlada?!? Offf kutrite oni......Ne mi se troshat zborovi za vakvi krembili...c.c.c Zagrevota!
немој да заборавиш дека живееме во Македонија, тука СЕ Е можно! АКО ТРЕБА И ОД ПИЛЕ МЛЕКО ЧЕ СЕ НАЈДЕ!!! :)

На непостоечка влада не можам да се смеам. Него сегашнава ми е нешто климава, ја има ја нема, ама не е тоа за смеење, за чудење е повеќе.

kaj gi naogate temive kako prvo imas tehnicki greski vo sostavot ako nemas sto da pises ne se ni javuvaj se gleda deka sam si ja skroil listata od kaj go najde zaev za premier i duraku od dpa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom