УЛТРАЕКСКЛУЗИВНО: Како би изгледала СДСМовската влада!

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да ти се посерам во тоа мозокот испран.А вие да ја смените државава и сите во пакет да си ебите мајката и да не не трујате повеќе цицачи предавнички.Абе никој нема повеќе ни да ве спомни па не да гласа за вас.
Камо да има некоја формула да ве банираме не од форумов туку од државава,раат ќе бидиме од продаени ситни комуњарски души ко вас.

Парламентарни избори 2006

ВМРО коалиција 303 илјади гласа;
СДСМ коалиција 217 илјади гласа....

Ај да видиме дали нема да не гласа народов......
Ќе ви го видам рејтингот за месец-два....

А најголемиот предавнички цицач е вашиот поранешен партиски лидер и поранешен премиер на Македонија кој стана жител на Бугарија......
Бај д веј....Груевски е на неговото место, НЕЛИ?

Парламентарни избори 2006

ВМРО коалиција 303 илјади гласа;
СДСМ коалиција 217 илјади гласа....

Ај да видиме дали нема да не гласа народов......
Ќе ви го видам рејтингот за месец-два....

А најголемиот предавнички цицач е вашиот поранешен партиски лидер и поранешен премиер на Македонија кој стана жител на Бугарија......
Бај д веј....Груевски е на неговото место, НЕЛИ?
Треба некој ден да ти покажам што е снајпер.Со што ли само те ранеле ко мал толку паметен да станеш?
А на Груевски можете сите да му се фатите.Негова најголема грешка е што сеуште чека и не ве испозатвори сите.

Ја видов листата на министри во т.н влада на СДСМ и се згазив во смеење.Шема за финансии???? О Мај Гад.:pos2:
п.с.А Рада кај е бе во овие комбинаторики.Никој не ја е.. ни 2 %.

Ја видов листата на министри во т.н влада на СДСМ и се згазив во смеење.Шема за финансии???? О Мај Гад.:pos2:
п.с.А Рада кај е бе во овие комбинаторики.Никој не ја е.. ни 2 %.

Абе тој шема да го пуштиш овци не знајт да паси, а камоли финансии..Предлагам темава да се префрли во Чек Дис Аут или во Хумор...Овде, повеќе не ја бива...

Треба некој ден да ти покажам што е снајпер.Со што ли само те ранеле ко мал толку паметен да станеш?
А на Груевски можете сите да му се фатите.Негова најголема грешка е што сеуште чека и не ве испозатвори сите.

Друже...ти да не ме повикуваш на двобој???

Иначе, за твоја информација, коефициентот на интелигенција многу малку зависи од квалитетот на исхраната....

А на “10 до 2“ му е подобро или да организира избори час поскоро или да не затвори сите (за да не можеме да гласаме, НЕЛИ?)....зашо следи резултат сличен на ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2002: СДСМ коалиција - 500 илјади гласа....:helou:

Мендух Тачи ја отфрли оваа провокација, и ја спаси Македонија од политички земјотрес.
Но, ова треба да се запамети. За памет во иднина.
-----------------------------------------------------------------------------------
Koj normalen go vozdigna tolku Tachi, a go srozi Gruevski. Sramota. Zarem Tachi go spasi Gruevski? Gruevski ima dovolen rejting kaj narodot, ne mu treba Tachi da go spasuva. Zarem site sme glupi samo Vecer e pameten? Pa site go vidovme Tachi kakov izleze od razgovorite so strancite, kakov beshe konfuzen...crven vo lice ko babura.Definitivno ovie od Vecer treba da se ignoriraat, bidejki goamiti mu pravat usluga na Gruevski, goamiti se protiv SDSM, a megu redovi izleguva neshto drugo. Shto mislat tie deka narodot e glup? Ne gleda shto se slucuva. Redno e Gruevski da mu dade crven karton na Latas i kompanijata....

Сдс ќе дојде на власт кога народот ќе гласа. Не ни имаат стискавец да излезат на избори и секогаш прават вакви срања, без избори да дојдат на власт, а тоа може да биде во овие услови многу опасно!

Зар не ги научивме дека лажат?

Зар оние (мислам на Лицето) кои нејќеја да се свири Македонската химна при донесувањето на Декларацијата за независност и кои гласаа против (онојпат имаше на Собранискиот канал и снимка од тоа) зар тие да не водат?

Зар оние кои бездушно го искрадоа Македонскиот народ и од овчари и кокошкари, а подоцна директори, сега станаа газди на најјаките фирми во Македонија, тие ли пак да бидат главни и одговорни во нашата држава?

Тие ли, кои на времето во ембаргото соработуваа со режимот на Милошевиќ, и преку кои банки испрааа за Цобета милијарди долари и марки. Секој ден по неколку хиликоптери пристигнуваа на аеродромот во Скопје од Белгард а потоа којзнае каде?

Тие ли кои го креираа ТАТ и шетаа у тренерки и патики со прекорамки за смокинг?

Тие ли кои несакаа да го донесат вековниот Македонски земски грб? Тој грб не е од 1990 или 1903 туку од векови порано.

Тие ли кои 15 години држеа монопол над се у Македонија?

Тие ли кои викаа ,,по еден вработен од секое семејство,,?

И кои викаа дека со некого никогаш ни на сон не би коалицирале за после два дена да коалицираат. И никому ништо. Демек, ја ве лажев али нема везе, вие можете и уште да трпите.

Тие ли кои направија територијална организација на штета на својот народ и притоа вршеа страшен притисок за да не излезе тој ист народ на референдум. А референдумот е најдемократска иницијатива. И сеа викаат као ние сме демократи, абе ајде!

За државјанствата и други срања неможам више има толку многу...

Текстов е само еден нормален процес низ кој врват платениците на ДПМНЕ од Вечер, имајќи ја во предвид информацијата дека рејтингот на Груевски е толку намален, што создава нервози кај нив.

Ако имате повеќе од 150 000 јас те частам една боза.:pos2:

Ако не 500.000, 450.000 ќе бидат сигурни, за два месеци целото членство ќе се консолидира.. Постои добро разработена стратегија за Спас на Македонија!

Пак почнувате со расколнички изрази а?

Знаеме дека никој не е цвеќе за мирисање од политичариве,ама барем да издржат за имево да не го менуваат.па после ќе ги расчистиме сметките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom