Читање книги

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan14
  • Време на започнување Време на започнување
искрено не читам книги,,освен тие што ми требале за у школо,,но кога ги читам уживам посебно ако е некоја интересна:pipi:

Јас читам многу книги. Сакам книги како Хари Потер ама Господар на прстените никако не можев да ја прочитам. Летоска ја прочитав Сахара (многу добра книга) од Клајв Каслер а сега ја читам Англискиот Атентатор од Даниел Силва.

Aliester Croweley - Јога во 8 лекции
Најдобрата досеа

Преку летото кога немам обврски читам многу книги, а да исто и за време на зимската пауза од факултет
Останатиот период немам баш многу време да читам доволно ми се книгите што ги имам за факултет и не се воопшто мали:)

Да ми дадеш лектира или некое дело за во школо нема шанси да го прочитам,ретко кога некое може да има интересна тема па затоа и многу не ме интересираат иако некад морам да ги читам.А вака за преку лето зашто да не..прочитав до сега 4 книги и ептен ми се допаднаа(нормално кога јас самата ги бирам,а не некој друг да ми ги даде)..сега праам мала пауза а планирам бар ушпте две да прочитам.Ме опуштаат и дефинитивно е многу подобро читање на кревет отколку дремење на пц со саати:toe:

мн читам. дури и премногу.
најмногу сакам трилери и историски книги

Невеста во Борџии за Папата Александар 6 топ не е научна фантастика туку е лудило се чита за 1 ден

сакам книги и кога имам време читам,дефинитивно може да ти се промени живот ради некој книга.
последна шо ја прочитав е “знаеш ли да чуваш тајни“
следна ми е “женскост и разделба на личност“-од фројд.

сакам психолошки,криминалистички и книги пуни со мистерија,со загатки и сл.

Многу сакам да читам книги, какви и да се. Секоја книга си носи изненадување, баш затоа се интересни, незнаеш каква ќе ти се падне:).

У последно време ич не читам книги,само од оние за на школо...Некако неможам да најдам добра книга со добра содржина и да ја читам со мерак

Сакам да читам психолошки книги тие ми се некако најинтересни.Мразам однапред предвидливи и вулгарни книги напишани на прост жарконски начин.Може да земам и некој криминалистички роман да читам ама многу ретко.Сакам добра книга која ќе ме натера што се вика во еден здив да ја прочитам , а не да ги бројам страните до крај и со сила да читам:toe:

Лектири воопшто не читам а книгите на Ден Браун ги обожавам: Ангели и Демони, Кодот на Да Винчи и сеа треба да земам уште една од него

4itam mnogu.......ako se lazeme

читам и јас многу, едно од моите омилени работи. омилени книги ми се деловите од хари потер штета што ги нема сите на македонски, читани ми се и 5 книги од автостоперски водич низ галаксија ептен е одкачено и онака си читам што ќе стигнам:

Лектири воопшто не читам а книгите на Ден Браун ги обожавам: Ангели и Демони, Кодот на Да Винчи и сеа треба да земам уште една од него
Ден браун.Го обожавам....
DenBraunTockaNaIzmama.jpg
DenBraunDigitalnaTvrdina.jpg
види ги овие... мора да се интересни и со висок коефициент на интелегенција.
knjiga1_3.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom