Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Мој другар продава Polar Avalanche со Shimano опрема и Shimano диск (механички) кочници, возен 300 KM, во одлична состојба, сеуште под гаранција. Цена 300 ЕУР.

Имам Scott Bouldore со shimano LX,пролетва ставив нови гуми continental traffic + многу е лесен .
ако си заинтересиран може да се договориме

Дај нешто слики, барем од интернет да видам за што модел се работи...

Денеска се вративме од турава, малку ја претеравме со времево. :)
Воглавно, се помина, Битола-Преспа-Долно Дупени-Ресен-Охрид-Струга, после Галичица 1500 нмв, круг околу Охридско, па Дебар-Јанче-Маврово-Гостивар-Тетово-Скопје. Околу 700 км, максимум за еден ден извозени 130.
Одлично искуство, секој кој што би можел му препорачувам да проба!
Да најдам време ќе средам репотажа на блогот и едно видео може да се склопи, поздрав. :)

Мој другар продава Polar Avalanche со Shimano опрема и Shimano диск (механички) кочници, возен 300 KM, во одлична состојба, сеуште под гаранција. Цена 300 ЕУР.

Продаден. :)

Сакам да си купам дрес па ми треба мала помош при изборот.Буџетот ми е до 2500 денари.Пред се ги гледав огласите на реклама 5 и цените ми се прифатливи но не сум сигурен за квалитетот на дресовите.Исто така незнам која големина на дрес би одговарала на мојата висина (180 cm).

Сакам да си купам дрес па ми треба мала помош при изборот.Буџетот ми е до 2500 денари.Пред се ги гледав огласите на реклама 5 и цените ми се прифатливи но не сум сигурен за квалитетот на дресовите.Исто така незнам која големина на дрес би одговарала на мојата висина (180 cm).

Пред некое време јас си купив од овде за 1080 ден. на попуст овој солиден дрес од sportbike.
Мислам дека имаше и некои други модели до таа цена.
Што знам некако овие од реклама 5 се кинески копии на оригинални дресови и сум скептик за квалитетот на истите.
Имаше во Вучко исто така солидни дресови Скот за таа цена, ама немаше некој голем избор на модели и бројчиња.
Лани зедов еден Скот од таму по кратки ракави за 1300 ден. и се покажа арен за парите.

Некој за Водно деновиве ? Возење до средно или крст, надоле по патеките.

Примате некој со добар точак и без искуство за козји? :D

Под примате подразбирам прва тура по благи некои, да не истурам заби уште на прво спуштање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom