Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Aj ve molam ako moze nekoj da mi napise sostav Knigata moj prozorec kon svetot..Ve molam mn e itno za pismena mi e..
Blagodaram odnapred..Ako sakate pisete ili vo posta ili tuka :)

итно ми требит тга за југ анализа за писменааа!!!!! бе молам

zdravo mi treba pomosh okolu pismena po makedonski jazik
temata e : cas koga ucilnicata stanuva macilnica
specificno e deka treba da bide napishana vo drama ve molam pomosh :(((

Јас најкратко ќе ти напишам.Насловот е час кога училницата станува мачилница,ти ќе пишеш секој час,и толку

Имам тема на овој наслов,па бидејки јас немам ништо ке ве замолам ако некој има нешто да ми напише на овој наслов,ке бидам многу благодарен!

ау за оваа тема каква 5ка сум извадил :cuc: најсериозно.
ама нема шанси да ја најдам тетратката кај што сум пишувал, па и ти не зафркавај, можеш барем на интернет да побараш скратена форма.
море за ништо децава не ги бива

Здраво. Барам книги на македонска литература/книжевност, во кое имаат мотиви за свадба. Јас сакам да напишам работа за македонска литература, но сега барам некое интересни теми. Помислав дека мотив свадба можеби е интересен, но можеби во македонска литература се наоѓа нешто повеќе интересно? Помислав уште за мотивот турско ропство (на пример во македонска крвава свадба) или емиграција. можете да ми помогнете?

Може некој да ми даде кратка содржина на Тристан и Изолда или онлајн верзија од истата? Фала однапред!

Може ли некој да ми каже каде можам да најдам македонско - турски речник? Во повеќе книжари прашав немаа.

Дали можете да ми кажете некоја теориска книга што ја разработува книжевната врска на Македонија со државите од екс Ју?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom