Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледано веќе и од постарите имам изгледано глема количинаVinland saga
MonsterДајте прелог некое аниме без shounen предлози ќе ве замолам![]()
Гледано еве што имам гледамоMonster
Samurai Champloo?Гледано еве што имам гледамо
Baccano! ,Berserk ,Monster ,Ergo Proxy , Elfen Lied ,Deadman Wonderland ,Death Parade ,Ghost in the Shell ,Black Lagoon ,Hellsing ,Code Geass ,Cowboy Bebop , Attack on Titan, One punch man, Mononoke, Jormungad имам уште некои не ми текнува
мислам дека се повеќето shounen и shoujo ама благодарамChihayafuru,
Usagi Drop,
Working!
Isekai Shokudou,
Akagami no Shirayuki-hime,
Mahoutsukai no Yome,
Maoyuu Maou Yuusha,
и ваљда Kakuriyo no Yadomeshi.
го гледам ма да и тоа е shunenSamurai Champloo?
Speed Grapher, мислам дека беше сеинен.Гледано еве што имам гледамо
Baccano! ,Berserk ,Monster ,Ergo Proxy , Elfen Lied ,Deadman Wonderland ,Death Parade ,Ghost in the Shell ,Black Lagoon ,Hellsing ,Code Geass ,Cowboy Bebop , Attack on Titan, One punch man, Mononoke, Jormungad имам уште некои не ми текнува
Ќе го погледнам благодарамSpeed Grapher, мислам дека беше сеинен.
Durarara ако го немаш гледано изгледај, направено е според лајт новела од истиот автор на baccano! - Мене ми се допадна, а и не е многу долго има 4 сезони првата 25еп другите три по 12еп.Гледано еве што имам гледамо
еве ти уште неколку, ама некои од нив не се завршени и можно е да бидат малце шонен.Ќе го погледнам благодарам
B: the beginnning,Devilman crybaby,shigurui,erased,parasyte the maxim ако немаш неш од овие гледано бинџни ги кратки сеДајте прелог некое аниме без shounen предлози ќе ве замолам![]()