Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.347
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Многу сакам да гледам девојки кои мастурбираат!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а кој не сака.Многу сакам да гледам девојки кои мастурбираат!
Женско си па да знаеш?:zbunet:а кој не сака.
Инаку мислам дека за групно мастурбирање се многу ретки. Мастурбираат девојките да но, некако се срамат и од самите себе си. Мастурбираат додека се помали и оние нај напредните во класот.
Женско си па да знаеш?:zbunet:
Срамењето од сопственото тело е комплекс кој постои и кај машките и кај женските подеднакво. Нема везе со полот.:smir:
Инаку мастурбација си е нормална работа...ама групна јок, не е толку интересно кај нас.![]()
Не е до срам. Јас на пример воопшто не се срамам од своето тело, ама никогаш не би помислила да мастурбирам во друштво. Сум немала ни желба, ни нагон, нити би ми причинило некое посебно задоволство.Машко сум. Инаку во никој случај не се срамам од споственото тело. Ко деца сме се собирале и сме мастурбирале да, но девојките се срамат некако. Тоа ми беше поентата. :smir:
Да знам, затоа и спомнав во мојот прв пост. Девојките или од срам или од не потреба не го прават тоа. Ретки се оние кои мастурбираат групно. Имав 3 другарки беа не разделни, ми кажуваа како се галеле. Но како што реков оние по "напредните" се по тој "спорт" повеќе.Не е до срам. Јас на пример воопшто не се срамам од своето тело, ама никогаш не би помислила да мастурбирам во друштво. Сум немала ни желба, ни нагон, нити би ми причинило некое посебно задоволство.
Не е до срам. Јас на пример воопшто не се срамам од своето тело, ама никогаш не би помислила да мастурбирам во друштво. Сум немала ни желба, ни нагон, нити би ми причинило некое посебно задоволство.
И на машките не им причинува некое посебно задоволство ама немаат посебни телевизори и видео рекордери(порано).Сеа маливе не знам може се понапредни.![]()
Женски, ама мора да признаете дека машките ве надминуваат во сексуалните фантазии, a propos темава.
ontoppic... мислам дека има голем процент, голема бројка кај женски кои се мастурбирале заедно. ..