Дали девојките некогаш мастурбираат групно?

Многу сакам да гледам девојки кои мастурбираат!
а кој не сака. :)

Инаку мислам дека за групно мастурбирање се многу ретки. Мастурбираат девојките да но, некако се срамат и од самите себе си. Мастурбираат додека се помали и оние нај напредните во класот.

а кој не сака. :)

Инаку мислам дека за групно мастурбирање се многу ретки. Мастурбираат девојките да но, некако се срамат и од самите себе си. Мастурбираат додека се помали и оние нај напредните во класот.
Женско си па да знаеш?:zbunet:

Срамењето од сопственото тело е комплекс кој постои и кај машките и кај женските подеднакво. Нема везе со полот.:smir:

Инаку мастурбација си е нормална работа...ама групна јок, не е толку интересно кај нас.:)

Женско си па да знаеш?:zbunet:

Срамењето од сопственото тело е комплекс кој постои и кај машките и кај женските подеднакво. Нема везе со полот.:smir:

Инаку мастурбација си е нормална работа...ама групна јок, не е толку интересно кај нас.:)

Машко сум. Инаку во никој случај не се срамам од споственото тело. Ко деца сме се собирале и сме мастурбирале да, но девојките се срамат некако. Тоа ми беше поентата. :smir:

Машко сум. Инаку во никој случај не се срамам од споственото тело. Ко деца сме се собирале и сме мастурбирале да, но девојките се срамат некако. Тоа ми беше поентата. :smir:
Не е до срам. Јас на пример воопшто не се срамам од своето тело, ама никогаш не би помислила да мастурбирам во друштво. Сум немала ни желба, ни нагон, нити би ми причинило некое посебно задоволство.

Не е до срам. Јас на пример воопшто не се срамам од своето тело, ама никогаш не би помислила да мастурбирам во друштво. Сум немала ни желба, ни нагон, нити би ми причинило некое посебно задоволство.
Да знам, затоа и спомнав во мојот прв пост. Девојките или од срам или од не потреба не го прават тоа. Ретки се оние кои мастурбираат групно. Имав 3 другарки беа не разделни, ми кажуваа како се галеле. Но како што реков оние по "напредните" се по тој "спорт" повеќе.

prаsаnjevo e lele mаjko.kаko sto rekoа pred mene toа e intimnа rаbotа ne mu e nа sekoj udobno dа se rаscepаti pred drugаrki i dа mаstrubirа.mene toа mi e mn licno

И на машките не им причинува некое посебно задоволство ама немаат посебни телевизори и видео рекордери(порано).Сеа маливе не знам може се понапредни.:vozbud:

И на машките не им причинува некое посебно задоволство ама немаат посебни телевизори и видео рекордери(порано).Сеа маливе не знам може се понапредни.:vozbud:

1 фаза - видеорекордери со ленти, понапредно двд плеер со цедиња. .. сеа само ком. и нет :pos:

ontoppic... мислам дека има голем процент, голема бројка кај женски кои се мастурбирале заедно. ..

Женски, ама мора да признаете дека машките ве надминуваат во сексуалните фантазии, a propos темава.

Не, ако сме искрени Гаго.

А во врска со темава ... мене ми е најглупава и најнесфатлива работа групното мастурбирање, без оглед на тоа од кого се состои групата.

Леле мужи сеирџии!!!:3: Инаку не ми се допаѓа групно.тоа е барем за мене приватна работа.А кој сака нека има убав помин.

ontoppic... мислам дека има голем процент, голема бројка кај женски кои се мастурбирале заедно. ..

За мене лично можам одговорно да тврдам дека досега не сум мастурбирала во женско друштво. За општо не можам да знам. Можда треба анкета да се стави.

more kako gi prasa samo :) bravo , inaku bas bi bilo "interesno" da se vide vakvo nesto :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom