Факт е дека Телекабел тоне и само прашањето е кога ќе се деси тоа.Еве гледам плачат нешто на нивната офицјална страна нелојална конкуренција бла бла значи смешки:pos2:Почнаа да се појавуваат посериозни компании од нив и сега се осеќаат повредено,жалчиња се:tv:Ај ќе гледам деновиве да поминам да им донирам паломи за да не трошат пари и на тоа:pos2:Слика со снег,4 мбпс интернет,нема Дискавери и слично.Сите ги зголемуваат пакетите Телекабел не.Е единствено тие фраери што имаат побрза конекција од овие на обичните корисници е само они се во прв фронт да ги штитат интересите на Телекабел.Ама ќе видиме до кога ќе трае тоа.
Гледам премногу ги штитиш.Претпоставувам дека работиш кај нив.Ај објасни ми од каде го ископа ова со законот затоа што никаде го нема.Во договорот од Телекабел јасно е потеницирано колкава е брзината,исто така и на нивната офицјална страна.Што политика е ова?За едно си во право.Брзината зависи од влијанијата и инфраструктура.Епа ако ја нема целата брзина тогаш каде се они да се појават на терен и да го одстранат проблемот за да се испорача договорената брзина?Како што би направиле нормални оператори?Инаку веб страната им е срање.Ниту ги има дигиталните канали излистано што ги емитуваат или слично.Пошо гледам дека ги штитш еве кажи ми дали ти ги знаеш па да ги споредиме понудите со други оператори.Кејблтел,Оне,Т-Хоме сите тие брзината ја качија на 6 мбити и даунлоадот е 20 гб кај повеќето.Што со Телекабел?Направи ми споредба со комерцијалните услуги што се понудени а не приватни и со поволности.6 години имам интернет од нив и ништо не сменија.Ниту брзина ниту download сообраќај.И пак мислиш дека се најдобри?