Х
Ханзо
Гостин
Wunderbar...FUL! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj vakvite sliki koi se grozomorni samo so linkovi stavajte gi i so predupreduvanje oti i deca gledaat.
Прекрасни слики.
Петтата слика едноставно ме исполнува. Херојот кој никогаш не се предаде.
Aj vakvite sliki koi se grozomorni samo so linkovi stavajte gi i so predupreduvanje oti i deca gledaat.
Прекрасни слики.
Петтата слика едноставно ме исполнува. Херојот кој никогаш не се предаде.
Колку и да им наштетиле светот тие пак ќе ме фасцинираат.Сеуште не ми е јасно како може само еден човек да ги крене на нозе сите,една земја да го покори целиот свет за кратко време.Толку генијални умови и научници во една земја.
Колку и да им наштетиле светот тие пак ќе ме фасцинираат.Сеуште не ми е јасно како може само еден човек да ги крене на нозе сите,една земја да го покори целиот свет за кратко време.Толку генијални умови и научници во една земја.
Никој не е толку лош и толку добар колку што мислиме.Американците фрлија 2 атомски бомби на Јапонија и сеуште се раѓаат деца со инвалидитети од најстрашен вид,ама нивната пропаганда работи Американците се најдобри спасители.Секој ден вадат нов филм за страдањето на Евреите а другите народи ги забораваат.Сталин има убиено повеќе луѓе од Русите ама и тоа не се прикажува туку само хитлер е крив.Победниците ја пишуваат исторјата.Секако дека Хитлер направил злодела против човештвото ама не заборавајте ги и другите крвници.