- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.307
Ајде ајде почнуваме со навредии!
Сине се осети повреден? Е јебига... извини!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ајде почнуваме со навредии!
News flash Fuckhead... You lost the fucking war... so fuck off...
CHITAM I SI MISLAM KAKOV LI E BIL DEDO TI<ta se tepal s bugarite i si mislam oti e bil pravo srbche<kako shto si i ti.A kato ti kajal dedoti prikazki ot Iliado i edna nok,dali ti e ostavil neshto snimano da gledash kak i shto e bilLOL...so shto ve hranat vas be pa vaka loso gi interpretirate rabotite,deeba...?
I mojot dedo ne e lazgo (ucesnik e vo NOB i e clen na Kosovsko-makedonskata brigada)pa on mi ima detalno raskazano deka otkoga se povlekla bugarskata armija od Makedonija,samo gi smenile epoletite i istite tie lugje dosle da pomagaat vo osloboduvanjeto od dovcerasnite mentori i sojuznici,germancite.:pos2:
I mi vika...germancite sami go napustija Kocani i Stip,dve lokalni edinici vlegoa tamu....koga slusame po radio Sofija...hrabrite osloboditelni vojski na R.Bugarija denes go oslobodija Kocani i Stip!
Eeee nema da se popravite vie,Bugaria ta Bugaria....sho e so Bulgaria,Bulgaria e gubela voini,ne e gubela bitki!!!Како и да е, Јасно било како бел ден дека Германија ќе ја изгуби војната (штом Бугарија ти е сојузник). А инаку Хитлер има голема заслуга за Македонија, поголема од Тито. Можи да го гледатате тоа како сатира но Вистина е.
Eeee nema da se popravite vie,Bugaria ta Bugaria....sho e so Bulgaria,Bulgaria e gubela voini,ne e gubela bitki!!!
I vo parva ,a i po setne i vo vtoro svetska voina,ne e imalo tugi voiski na Bulgarska zemia,do prikliuchvane na voinata.A tova shto bugarska armia uchestvuvala v kampania da se proterat nemcite(bivshi soiuznici) ot Jugoslavia e naistina sramno,no tova e sled 9SEPT. 1944 koga Bulgaria beshe okupirana ot sovetski voiski.
OMG...
Серковци!
и оваа ли тема ја сведовте на Македонци VS Бугари
Браво за Булшитгарија...:pos2:Bulgaria e gubela voini,ne e gubela bitki!!!