ArsVivendi
самовработена невработена
- Член од
- 15 април 2007
- Мислења
- 603
- Поени од реакции
- 31
Отворен е Кожуф сега? И како е патот до таму?идете на кожуф лепота мераци убавини :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отворен е Кожуф сега? И како е патот до таму?идете на кожуф лепота мераци убавини :helou:
Ја скијам више 11 години и наеднаш ми текна да се качам на борд. Ужас. Не можев ништо да научам,заради тоа што бев навикнат на скии. Ако сака некој борд да почне,подобро му е да не знае скии,зашо прават пречка во учењето. Почнав борд заедно со брат ми кој е 8 години помал од мене, и он мн подобро борда од мене,а не знае да скија( не се има качено на скии) ... Као и да е, бордот и скиите не се споредуваат, пошо се многу различни, но меѓутоа, од бордот колениците болат. Скиите се поелегантни,но сепак, бордот и скиите нудат иста забава..
Ако чекаш попуст тоа значи дека чекаш лето... така да ако ти е за оваа сезона не чекај попусти купи си половна даска има на пазар 3 колку сакаш. Ако имаш пари и сакаш нова даска можеш да ме контактираш на ПП па ќе се договориме знам луѓе што ги носат следниве даски и се "релативно" евтини.Сакам да почнам да бордам па треба да набавам борд. Да купувам сега или да почекам ко ќе има попуст ? Да не биде мн касно тоа ?
Сакам да почнам да бордам па треба да набавам борд. Да купувам сега или да почекам ко ќе има попуст ? Да не биде мн касно тоа ?
Има во населба Ченто,после надвожњакот од лева страна,донесени од Швајцарија,но само скии и чизмиВака, дали може да ми каже некој каде можам да најдам во Скопје продавница во која носат на старо скии, кациги и друга опрема :smir:
Сакам да почнам да бордам па треба да набавам борд. Да купувам сега или да почекам ко ќе има попуст ? Да не биде мн касно тоа ?
Нема везе,тоа ти како да возиш точак.Едноставно не се заборава.Пред пола деценија научив да "бордам". Отидовме со друштво во Маврово и јас ништо не знаев. Ај да не седам како утка, ми дадоа еден борд кој никој не го сака, зашто скијачи фраери биле они. И лека-полека за 2,3 дена се научив добро да бордам. По цели денови бев на снег. Ама, од тогаш не сум бил некаде и кујзнае каков ќе бидам ако се качам пак на борд...
Би требало за 10-20 дена да имаш попусти во Дроп Ин и Про Спорт ама да знаеш дека пак нема да бидат ефтини. Како и да е цените тука на работите не вредат да се купат без попуст.