Скијање и сноуборд

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување

Што возите на снег?

• Вкупно гласачи
    250
Пред некое време ми излезе на ФБ еден профил за скии продавање и бордови.(половни) арно ама сега неможам да ја најдам никако..дел од Скиите беа сликани надвор ,потпрени на решетките од дуќанот.. Да не знае некој да ми даде линк.. позз

Може ли некој да ми каже некакви искуства за Копанки ? Викендов сакам да одам не сум бил никогаш па ме интересираше има ли добри услови за скијање ?

Дали има македонски (туристички) агенции кои организираат сместување/пат до некој од познатите ски центри во Австрија, Италија, Германија ?

Дали има македонски (туристички) агенции кои организираат сместување/пат до некој од познатите ски центри во Австрија, Италија, Германија ?
ima XMKD snowboard clubot i nehar travel agencijata organiziraat turi za francija jas bev lani so xmkd i se odlicni vo paketite ti vlaga smestuvanje pat i ski karta za centarot kaj se odi mozes da gi proveri turite na facebook gi ima

Здраво, сакам да купам nitro mini snowboard 142 cm а јас сум висока 160 cm. Моето прашање е дали ќе ми одговарат на висинава и дали овие мини се само за деца или можат да ги користат и возрасни ако им одговарат должината?

Последно уредено:
Некој да сподели импресии од Боровец, а да бил и во Банско последниве 2-3 години, чисто да направи споредба. :)

Некоја група што организира викенди за скиијање на Шапка , Маврово што може да се зачлени ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom