Скијање и сноуборд

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување

Што возите на снег?

• Вкупно гласачи
    250
Јако е скиењето

На мене полесно ми е скијањето(затоа што не сум пробал да возам даска:pos:),а само двапати на скии и се пуштам по сината стаза!:pos:

е а како да ја направам сликата да ми излезе на екран?

kiro hametovski напиша:
не знам каде да изнајмиш, ама да ти дадам еден совет: ако мислиш да пробуваш даска, знај дека нема врска со скејт. на скејт нозете ти се слободни а на даска прицврстени, башка бордањето има посебна техника на возење наречена карвинг каде што треба да се вози и врти со ивицата на даската, што е невозможно со скејт, мислам нормално ти можеш да возиш и на плотната, ама само ќе се лизгаш како дедо:)
WTF е плотна??????

да не тркнал некој до маврово или шапка деновиве?
слушнав дека на шапка имало 2.2 метра :icon_eek: , а маврово околу 1.5
само гарант е смрзнато сфе горе

Jas bev VIKENDOF na Mavrovo....radi ne rabotenje na Ciripashina, ama Marfi ja uklucil..janasana

Ivana напиша:
Jas bev VIKENDOF na Mavrovo....radi ne rabotenje na Ciripashina, ama Marfi ja uklucil..janasana

и времето како беше?
се мислам со кола да идам али ептен е - надвор, да не се потепам по тоа угорниците
киниси вози натака?

Ииии како ми се оди на скијање
Не сум бил можи 6-7 години
Жално

Јас над 10.. па не се чуствувам жално.. али знам дека ако се каќам на ски че се испоизнаубијам

да ми поминат испитиве и обавезно ке идам, бев пред две недели и иако времето беше бљак се изнаскијав, али сам отидов никој од друштво не дојде, тапа е сам
ако му се иде на некој, ајде ја ауто обезбедувам

какво ауто бе, оди со киниси...со чичко баже...закон е. Поефтино и посигурно ти е со кола. Јас идев често, сега паузирам од здравствени причини...

Dimitarc напиша:
какво ауто бе, оди со киниси...со чичко баже...закон е. Поефтино и посигурно ти е со кола. Јас идев често, сега паузирам од здравствени причини...

абе ауто си е ауто, не заебаај
а цената? иста ако не и пониска :wink:
башка од лани ама ме имаат изнервирано тие киниси, 2 саати мрзневме пред канцелариите нивни, комбето од крушево не беше стигнато, во 11 бевме во маврово, ми идеше да му ја учукам на тој газда ли е што ли е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom