Што би направил ако...?

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
Едноставно нема да го јадам јадењето:)

Имаш понуда од светски познат фудбалски клуб, но проблемот е што ти немаш појма од фудбал и ќе треба само да дремеш на клупа и да зимаш плата, дали ќе прифатиш?:)

Секако дека да:)

Ти нудат да те направат јавна личност. Дали би прифатил?:)

Веројатно... :)

Ти даваат Милка за многу помала цена од реалната, но таа е со поминат рок, дали ќе ја прифатиш? :D

Не:)

Келнерот ја истура чорбата врз тебе. Како би изреагирал?:)

Зависи. Ако е намерно ќе го тепам ко магаре, ако не е ќе го однесам во кујна, ќе го соблечам од глава до пети, ќе ја облечам неговата облека, а мојата ќе ја ставам во ќеса :)
И срам да ти е, сеа страв ми е во кафана да влезам :D

Те условуваат, ако на газдата не му удриш шамар леташ од работа, ако му удриш, нема со сигурност, дали ќе му удриш?:)

Нема да му удрам:)

Дали би си ја исфарбал косата во друга боја?:)

Можеби некогаш, но не сум познат по тие работи:)

Возиш такси во 3 саат сабајле и ти се спие неверојатно. Влегува некој и вика вози до таму и таму. Човекот ти изгледа чуден, но ти сепак продолжуваш да возиш, после некое време молчење ти вика: Е, баш на оваа раскрсница загинав пред 5 години.
Што ќе направиш?:)

Ќе излезам од колата и што побрзо ќе бегам:)

Седиш дома сам, заклучено ти е и почнуваш да слушаш како нешто тропа, а нема никој. Што ќе правиш?:)

Ќе вртам во полиција, ќе се скријам негде, а со мене ќе бидат и сите ножеви и нешто вазна ако најдам во спат дур се скријам :)

Се наоѓаш сам во пустина и си премногу жеден. Наоѓаш чоколадно млеко со поминат рок, дали ќе го испиеш?:)

Секако дека не. Тоа само ќењ ми го отежне или сопре патот до спасот:)

Некој те удира по глава, паѓаш и се онесвестуваш. Се будиш после една недела и гледаш дека истиот уствари те киднапирал, ти ставиле анестезија и те оперирале со пластични операции во жена. Што би направл?:)

Тешко прашање, не знам ни јас самиот што би направил. :)

После тешко пијансто се будиш со тетоважа “ЧЕЛО“ на челото, што ќе направиш?:)

Ќе бидам шокиран, а одма потоа ќе одам на ласерско отстранување на тетоважата:)

Се будиш сабајле и гледаш дека си се помочал:D Како ќе реагираш?:)

Ќе одам да се истуширам и пресоблечам :)

Одиш по улица и наоѓаш 500 евра, но на нив има измет од коњ, дали би ги земал и исчистил?:)

Не сум сигурен, но мислам дека да:)

Некој човек му наштетил на некој од твоето семејство. Што би му направил?:)

Зависи колку тешко му наштетил, толку “казната“ би била поголема :)

Имаш купено карти за финале на светско првенство во фудбал, но отпосле дознаваш дека братот на жена ти се жени на баш тој ден, дали ќе одиш на свадба или на утакмица?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom