Што би направил ако...?

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо посебно, не сум направил нешто што го свртило текот на животот, така да најверојатно единствено не би го возел аудито на црвена нафта :D

На земјата доаѓаат вонземјани и сакаат добронамерно да разговараат со тебе, дали би прифатил?:)

Ако со сигурност е дека нема никому да наштетат, зошто да не:)

Еден ден доаѓа до тоа да треба да живееме на иста планета со Вонземјани. Дали би се дружел со нив и би идел во кафич?:D

Ако со сигурност е дека нема никому да наштетат, зошто да не:)

Еден ден доаѓа до тоа да треба да живееме на иста планета со Вонземјани. Дали би се дружел со нив и би идел во кафич?:D
Јоој фала Богу дојде, се загрижив :D

Па во кафич не, ќе ги научам да идат во кладионица, едно кафе не е повеќе од 40 денари, поефтино, а и подобра атмосфера има :)

Мора да ја направиш најгрдата фризура на светот и да ја држиш еден месец за да го спасиш животот на човек кој не го познаваш, дали ќе прифатиш?:)

Да:)

Играш Вистина или предизвик и како предизвик треба да се прошеташ целиот гол низ маало. Дали би го направил тоа?:D

Да, да нема забуни оваа рекла така, таа онака, сите да знаат дека сум најнадарениот човек во свет :D

Некој од твоето потесно семејство сака да го промени полот, дали ако не можеш да влијаеш на неговиот/нејзиниот избор ќе стоиш зад него или ќе го отфрлиш? :)

Секако дека нема да го отфрлам, но ќе бидам против тоа:)

Дознаваш дека твоето дете бега секој ден од часови, затоа што сака да глуми фраер. Што ќе правиш?:)

Немам дете, а верувам дека ако го воспитам добро нема така да прави :)

Слушаш како твојот најдобар другар те мести и оговара, што ќе направиш?:)

Ќе му кажам се што имам во фаца и ќе го откачам за секогаш:)

Дознаваш дека комшиката ти прави црни маѓии. Што ќе направиш?

Не верувам во тоа, нека прави што сака :)

Женет си, но дознаваш дека швалерката ти е трудна, што ќе направиш?:)

Не би имал швалерка додека сум во брак:)

Љубовта на твојот живот поради одредени оправдани причини те напушта и заминува во странство. Ти за неколку години влегуваш во брак, имаш деца, а она тогаш повторно се појавуваа/враќа. Што ќе правиш?:)

Што ќе правам?Незнам...најверојатно ќе го избегнувам колку можам за да не паднам во искушение.

Што би направил/а ако ти се пушта колега/колешка,ќе прифатиш?

Хех зависи која е и дали сум во сериозна врска :)

Дали се воодушевуваш на Феликс Баумгартнер?:)

Само во неколку :)

Приметуваш дека терорист се спрема да се саморазнесе на плоштад, единствен начин да ги спасиш невините животи е да му пукаш со самострел меѓу јајца, дали ќе го направиш тоа?:)

Незнам, но има шанси:D

Наоѓаш влакно во јадењето. Што ќе правиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom